Terug naar volledige woningaanbod

Maastricht – Maasboulevard 2e

Verkocht Vraagprijs € 695.000,- k.k.

Een zeldzaamheid aan de binnenhaven “Het Bassin”. Op een van de mooiste locaties in het centrum van Maastricht, komt binnenkort een meer dan aantrekkelijk appartement beschikbaar. Dit appartement is het grootste type van het prachtige complex ‘Residentie Bassin’ uit 1998. Er zijn van deze grootte maar vier appartementen in het complex en dit appartement ligt […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsMaastricht
AdresMaasboulevard 2e
Postcode6211 JW
Koopprijs€ 695.000,- k.k.
StatusVerkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie145 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaastricht
AdresMaasboulevard 2e
Postcode6211 JW
Koopprijs€ 695.000,- k.k.
StatusVerkocht
Inhoud479 m3
Bouwjaar1998
Gebruiksoppervlakte woonfunctie145 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1
EnergieklasseB
Tuintypengeen tuin

Een zeldzaamheid aan de binnenhaven “Het Bassin”.

Op een van de mooiste locaties in het centrum van Maastricht, komt binnenkort een meer dan aantrekkelijk appartement beschikbaar. Dit appartement is het grootste type van het prachtige complex ‘Residentie Bassin’ uit 1998. Er zijn van deze grootte maar vier appartementen in het complex en dit appartement ligt van deze vier ook nog eens op de hoogste verdieping!

Het totale woonoppervlak is ruim 167 m² en uw auto parkeert u in de ondergelegen parkeergarage. Uw heeft naast deze eigen plek (ideaal gesitueerd bij de lift) ook nog eens een berging ter grootte van een garage!

Vanwege de parkeervoorziening, het ruime privé terras (zuid-oosten), de enorme living van 60 m2, het uitzicht over het bassin én de Maas en de ideale ligging (met de nabije toekomstige ontwikkelingen wordt dit nóg beter; hierover vertellen we u graag tijdens een bezichtiging meer), denken wij dat dit de mooiste plek is van de stad. Een bijzondere combinatie die zelden wordt aangeboden.

Het appartement is heerlijk licht en heeft een plezierige indeling. Vanaf het balkon kijkt u over het bassin en ziet u de Maas!

Het complex is professioneel onderhouden. Er zijn twee liften aanwezig en het geheel is uitstekend geïsoleerd. De V.v.E. heeft financieel alles op orde.

In de directe omgeving van het nieuwe sprankelend gebied: het Eifelgebouw, bioscoop Lumière, de Timmerfabriek en de statige Boschstraat.

Wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen gaan hier hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het vernieuwde stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

INDELING:

Souterrain/parkeergarage:
Vanaf de Boschstraat via elektrische garagedeur toegang tot eigen parkeerplaats. Deze plek grenst nagenoeg aan de lift. Privé berging van maar liefst 18 m².

Parterre:
Entree met bellenpaneel, brievenbussen en videofoon; representatieve centrale hal met lift en trappenhuis.

Appartement gelegen op de 4e Verdieping:
Eerste appartement vanuit de lift: Ruime hal met garderobe, toiletruimte, woonkamer 60 m² met zicht op Bassin en Maas, open keuken, praktische ruimte met witgoedaansluitingen, gang, complete badkamer en twee grote slaapkamers (voorheen drie), waarvan de ouderkamer is voorzien (naast het geweldige uitzicht) van een inloopkast.

Wij kunnen ons niet anders voorstellen dan dat deze vorm van wonen u aanspreekt en deze presentatie u nieuwsgierig maakt!

Graag maken we met u een afspraak om de woning een keer te bezoeken.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.