Terug naar volledige woningaanbod

Lienden – Marktplein 18

Vraagprijs € 419.000,- k.k.

De charme van de oude balken en hoge plafonds komen helemaal tot zijn recht in dit karakteristieke huis! Echt een leefhuis vol van sfeer, ruimte en speelhoekjes! In 1948 is dit 240 m2 aan woonoppervlakte tellende vrijstaande huis gebouwd op een perceel van 660 m2! De lokatie is een fantastische plek aan het Marktplein van […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsLienden
AdresMarktplein 18
Postcode4033 EG
Koopprijs€ 419.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie240 m2
Perceel oppervlakte660 m2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsLienden
AdresMarktplein 18
Postcode4033 EG
Koopprijs€ 419.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud800 m3
Bouwjaar1948
Gebruiksoppervlakte woonfunctie240 m2
Perceel oppervlakte660 m2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseE
Tuintypenachtertuin, zijtuin

De charme van de oude balken en hoge plafonds komen helemaal tot zijn recht in dit karakteristieke huis!

Echt een leefhuis vol van sfeer, ruimte en speelhoekjes!

In 1948 is dit 240 m2 aan woonoppervlakte tellende vrijstaande huis gebouwd op een perceel van 660 m2! De lokatie is een fantastische plek aan het Marktplein van Lienden. Lienden heeft tegenwoordig een scala aan winkels en vroeger vond je dat op dit plein. Nu is het genieten van de rust en de ruimte en krijgen de oude panden een hele andere functie!

Oud Liendenaren kennen dit object vast nog wel als de bakkerij van vroeger, de sfeer en de bijzonder indeling doet ons denken aan die tijd. Naast de bakkerij is het pand gebruikt als winkel waar je, van horen zeggen, voor alles terecht kon.

De tuin biedt veel privacy en je waant je hier in Frankrijk!

Het woonhuis bestaat uit een royaal basishuis en een separaat appartement of gastenverblijf waarbij alle voorzieningen aanwezig zijn.

Het huis biedt maar liefst 8 kamers, 2 werkkamers, een fantastische woonkeuken met toegang tot de functionele kelder, binnendoorgang naar de garage, een oude veeschuur, atelierruimte, open kapschuur en een vrije achtertuin.

Begane grond: zijentree, hal, badkamer, woonkeuken, kelder (van 6 bij 3,5 meter en 1.9 meter hoog), bijkeuken met doorgang naar garage, portaal, toilet, woonkamer, werkkamer, portaal, voorkamer en tweede werkkamer.

Verdieping voorhuis: overloop, toilet, 3 slaapkamers en een badkamer.

Verdieping achterhuis: grote 4e kamer met portaal naar voorhuis.

Inwonende ouders, werken aan huis of een groot familiehuis, dit is allemaal mogelijk!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.