Terug naar volledige woningaanbod

Lienden – Kermenstein 84

Nieuw Vraagprijs € 415.000,- k.k.

Vrijstaand, een betoverend plekje, parkeren op eigen terrein, twee opritten, een zonnig terras, volop daglicht en een fijne sfeer. Dit huis uit 1987 heeft een fijne leefruimte, een goed onderhouden casco en een grandioos uitzicht op een perceel van 347 m², dit zou voor u zo maar het huis kunnen zijn waarop u heeft gewacht. […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsLienden
AdresKermenstein 84
Postcode4033 XJ
Koopprijs€ 415.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie114 m2
Perceel oppervlakte347 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsLienden
AdresKermenstein 84
Postcode4033 XJ
Koopprijs€ 415.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud491 m3
Bouwjaar1987
Gebruiksoppervlakte woonfunctie114 m2
Perceel oppervlakte347 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenvoorzien van elektra

Vrijstaand, een betoverend plekje, parkeren op eigen terrein, twee opritten, een zonnig terras, volop daglicht en een fijne sfeer.

Dit huis uit 1987 heeft een fijne leefruimte, een goed onderhouden casco en een grandioos uitzicht op een perceel van 347 m², dit zou voor u zo maar het huis kunnen zijn waarop u heeft gewacht.

De afbeeldingen en plattegronden geven een goed beeld van wat de woning u zoal te bieden heeft. Graag lichten we een en ander toe.

Als u na een dag hard werken bij de woning aankomt parkeert u comfortabel op eigen terrein. Desgewenst is dit voor maar liefst vier auto’s ook mogelijk.

Aan de zijkant vindt u de entree en komt de ruime hal u tegemoet. In de hal vertrekt de trap naar de verdieping, is er de meterkast en een gemoderniseerde toiletruimte.

De L-vormige woonkamer heeft aan alle zijden ramen en dit geeft een ruimtelijk effect waardoor tevens op de gehele begane grond genoten kan worden van het daglicht dat de gehele dag rijkelijk binnenkomt. De gehele begane grond is belegd met een marmeren vloer voorzien van vloerverwarming.

De voorzijde is in gebruik als zitkamer met een gezellige haard met kalkzandstenen schouw voor de winterdag. Het midden en achterste gedeelte van de parterre biedt ruimte aan een grote eethoek en door de open keuken kunt u tijdens het koken in gesprek blijven met het gezin en eventuele gasten. De keuken zelf is van alle gemakken en apparatuur voorzien en staat garant voor mooie maaltijden.

Bij het eetgedeelte zorgen twee ramen in de zijgevel voor een mooie lichtinval. Ook op sombere dagen hebben de huidige bewoners overdag zelden een lamp aan.

Buiten zult u ook graag zijn (misschien wel het liefst). Een heerlijk terras waar u geniet van de stilte en de vergezichten richting de Utrechtse Heuvelrug! Een fantastische plek waar u ongestoord uw gesprekken kunt voeren.

Er is een terras, er is een tuinhuis en er staat een hoge boom welke de lokatie een extra dimensie geeft.

De eerste verdieping telt een grote ouderkamer en een grote badkamer die is voorzien van een ligbad, een douche, een wastafel en een tweede wc. Door de ramen in de badkamer en op de overloop zijn deze vertrekken voorzien van prettig licht. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn fijne kinder- of werkkamers.

Op de tweede verdieping bevindt zich een grote zolder met mogelijkheden.

Algemeen: de woning is voorzien van gedeeltelijk dubbele beglazing, vloer-, dak- en muurisolatie.

Voor mensen van buiten Lienden vertellen we graag nog iets over de wijk en haar omgeving. De Kermenstein is aan de noordzijde van het dorp gebouwd, een uitermate kindvriendelijke woonwijk waarvan de bewoners op een prettige manier met elkaar om gaan. Niet voor niets wonen niet alleen deze verkoper maar ook veel buren hier al vanaf de bouw!
Sinds kort is het nieuwe winkelcentrum geopend. Dit voorziet nagenoeg aan alle behoeftes en in de achtertuin kijkt u letterlijk naar de Utrechtse Heuvelrug.

Kortom; een heerlijk huis op een fantastische plek dat we graag een keer aan u laten zien!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.