Terug naar volledige woningaanbod

Lienden – Het Binnen 5

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Hier zit u goed! Graag richten wij ons aangaande dit comfortabele, sfeervolle en vrijstaande woonhuis tot mensen die gelijkvloers willen wonen. De luxe van comfort en gelijkvloers wonen op een locatie die echt geweldig is. Heerlijk met vrij uitzicht, in het groen met op loopafstand het nieuwe winkelcentrum. Alles om heerlijk te wonen. Het vrijstaande […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsLienden
AdresHet Binnen 5
Postcode4033 EN
Koopprijs€ 475.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie125 m2
Perceel oppervlakte418 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsLienden
AdresHet Binnen 5
Postcode4033 EN
Koopprijs€ 475.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud425 m3
Bouwjaar1987
Gebruiksoppervlakte woonfunctie125 m2
Perceel oppervlakte418 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseB
Tuintypenachtertuin, voortuin

Hier zit u goed!

Graag richten wij ons aangaande dit comfortabele, sfeervolle en vrijstaande woonhuis tot mensen die gelijkvloers willen wonen.

De luxe van comfort en gelijkvloers wonen op een locatie die echt geweldig is. Heerlijk met vrij uitzicht, in het groen met op loopafstand het nieuwe winkelcentrum. Alles om heerlijk te wonen.

Het vrijstaande huis (1987) heeft een heerlijke tuin om op mooie dagen buiten te kunnen zijn, waar ook vogels het merkbaar naar hun zin hebben.

De huidige bewoners gaan Lienden verlaten. Met plezier vertellen zij over hun ruim 14 jaar op deze plek. Een plek waar zij het al die tijd enorm naar hun zin hebben gehad, een plek die hen veel heeft gebracht. Nu zij hebben besloten het stokje over te dragen, gaan wij aan het werk.

De afbeeldingen en plattegronden van deze presentatie geven een aardig beeld van wat de woning zoal te bieden heeft. Graag lichten wij een en ander toe.

De ontvangstruimte is een eyecather: de prachtige vide met garderobe is echt uitnodigend en brengt u de sfeervolle leefruimte met een prachtig vrij uitzicht en gezellige gashaard. De luxe keuken is compleet en grenst aan de prachtig aangelegde tuin op het zuidoosten. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar en deze heeft een binnendoorgang naar de garage! De luxe badkamer is eveneens een heerlijke plek om te ontspannen door alle luxe en comfort. De ouderslaapkamer is thans werkkamer. U leest het goed, het is er allemaal!

Op de verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig. Een slaapkamer kan omgebouwd worden tot een (tweede) badkamer.

We kunnen nog van alles vertellen over de woning, maar liever nodigen wij u uit voor een bezichtiging. Zo kunt u kennis maken met het huis, de ruimtes zelf ervaren en ideeën vormen.

Een afspraak daartoe is eenvoudig via ons kantoor te maken.

Graag tot ziens, we kijken uit naar uw komst.

– Gelijkvloers wonen;
– Binnendoorgang naar garage;
– Luxe keuken;
– Luxe sanitair;
– Gashaard;
– Mooi uitzicht;
– Hal met vide;
– Vliering;
– Strak aangelegde tuin;
– Veel privacy.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.