Terug naar volledige woningaanbod

Lienden – Buisjesstraat 6

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 239.000,- k.k.

Heerlijk licht en met een heel mooi uitzicht. Dit huis wordt met heel veel plezier bewoond en van de plek zijn de eigenaren gaan houden. Vanwege de ruimte voor de drie kinderen gaat de familie elders in het leuke dorp wonen. Het geheel is altijd keurig onderhouden. Aan de voorzijde zijn kunststof kozijnen met dubbel […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsLienden
AdresBuisjesstraat 6
Postcode4033 EZ
Koopprijs€ 239.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie88 m2
Perceel oppervlakte158 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsLienden
AdresBuisjesstraat 6
Postcode4033 EZ
Koopprijs€ 239.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud322 m3
Bouwjaar1965
Gebruiksoppervlakte woonfunctie88 m2
Perceel oppervlakte158 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen4
Tuintypenachtertuin, voortuin

Heerlijk licht en met een heel mooi uitzicht.

Dit huis wordt met heel veel plezier bewoond en van de plek zijn de eigenaren gaan houden. Vanwege de ruimte voor de drie kinderen gaat de familie elders in het leuke dorp wonen.

Het geheel is altijd keurig onderhouden. Aan de voorzijde zijn kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatsts en aan de achterzijde nieuwe kozijnen in hardhout met dubbel glas. De bijkeuken is aangebouwd en deze heeft een doorgang naar de (eerste) schuur. De overige twee schuurtjes staan achter in de diepe tuin. Deze gezellige tuin is heel recent voorzien van een nieuwe schutting.

Indeling woonhuis:

Begane grond: ruime hal, kelderkast, vernieuwde toiletruimte met hangend toilet en tegelvloer, lichte woonkamer met mogelijkheid voor kachel en een heel mooi uitzicht! Een woonkamer waar je je direct in thuis voelt. De halfopen keuken met oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast is sfeervol en in 2012 geplaatst. De aangebouwde bijkeuken is super praktisch en biedt een doorgang naar de (eerste) schuur.

Verdieping: overloop met vaste kast, badkamer met douche en wastafel, drie slaapkamers waarvan twee kamers met vaste kasten.
Bergzolder.

– Heerlijk licht
– Goed onderhouden
– Muurisolatie
– Vloerisolatie
– Volledig voorzien van dubbele beglazing
– Hor in ouderkamer
– Heerlijke tuin met achterom
– Vrij uitzicht aan voorzijde
– CV huurketel hangt in de schuur

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.