Terug naar volledige woningaanbod

Lienden – Batouwse Singel 17

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Zonder enige twijfel de mooiste locatie in dit segment! Halfvrijstaand wonen (140 m²), een heerlijke tuin op het zuiden, een perceel van 319 m² met twee parkeerplekken op eigen terrein en dat alles in het vriendelijke Lienden op nog geen vier minuten van de A15 en het nieuwe winkelcentrum. Dit fraaie huis ligt op een […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsLienden
AdresBatouwse Singel 17
Postcode4033 KP
Koopprijs€ 335.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie140 m2
Perceel oppervlakte319 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsLienden
AdresBatouwse Singel 17
Postcode4033 KP
Koopprijs€ 335.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud450 m3
Bouwjaar2002
Gebruiksoppervlakte woonfunctie140 m2
Perceel oppervlakte319 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseB
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Zonder enige twijfel de mooiste locatie in dit segment!

Halfvrijstaand wonen (140 m²), een heerlijke tuin op het zuiden, een perceel van 319 m² met twee parkeerplekken op eigen terrein en dat alles in het vriendelijke Lienden op nog geen vier minuten van de A15 en het nieuwe winkelcentrum.

Dit fraaie huis ligt op een droomplek! Namelijk aan het water met uitzicht op een eilandje en aan de voorzijde (vanuit de woonkamer) de weilanden. De Betuwe op zijn best en dat met water en bomen, rustig gelegen en midden in het land. Een betoverend plekje!

De woning heeft een binnendoorgang naar de bijkeuken en werkkamer/praktijkruimte, een strakke keuken en complete badkamer.

De woonkamer met openslaande deuren naar het terras biedt uitzicht over de weilanden en het water. De woonkamer heeft een heerlijke leesplek en straalt rust en ruimte uit. De gaskachel zorgt mede voor de gezellige sfeer. De keuken is op het zuiden hierdoor een fijne plek. De praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen biedt toegang naar buiten en naar de voormalig garage waar nu een fijne werkkamer is gemaakt. Deze ruimte zou ook prima kunnen dienen als slaapkamer.

De eerste verdieping heeft een fijne plattegrond. Drie mooie slaapkamers en een lichte ruime badkamer.

De mooie badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, aparte douche en tweede toilet.

Gelukkig is er tijdens de bouw gekozen voor een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze verdieping is ideaal als berging en eventueel voor een extra slaapruimte.

Graag nodigen wij u uit om al dit moois met ons een keer te bekijken en plaats te nemen op het terras aan het water en dan mag u zeggen of we hebben overdreven…

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.