Terug naar volledige woningaanbod

Kesteren – Nedereindsestraat 32

Verkocht Vraagprijs € 429.000,- k.k.

Trots is de eigenaar van “Villa Leuvenstein”. Trots op dit fantastische monument (halfvrijstaand) waar zij 28 jaar eindeloos van hebben genoten. Trots zijn wij als makelaar om voor dit heerlijke familiehuis, op zoek te mogen gaan naar geschikte kandidaten. Op zoek te mogen gaan naar enthousiaste mensen, die er hun “eigen huis” van maken en […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsKesteren
AdresNedereindsestraat 32
Postcode4041 XG
Koopprijs€ 429.000,- k.k.
StatusVerkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie174 m2
Perceel oppervlakte1.700 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsKesteren
AdresNedereindsestraat 32
Postcode4041 XG
Koopprijs€ 429.000,- k.k.
StatusVerkocht
Inhoud974 m3
Bouwjaar1900
Gebruiksoppervlakte woonfunctie174 m2
Perceel oppervlakte1.700 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen4
EnergieklasseD
Tuintypentuin rondom

Trots is de eigenaar van “Villa Leuvenstein”. Trots op dit fantastische monument (halfvrijstaand) waar zij 28 jaar eindeloos van hebben genoten.

Trots zijn wij als makelaar om voor dit heerlijke familiehuis, op zoek te mogen gaan naar geschikte kandidaten. Op zoek te mogen gaan naar enthousiaste mensen, die er hun “eigen huis” van maken en na een moderniseringsronde misschien wel net zo lang van deze aantrekkelijke plek gaan genieten.

Deze halfvrijstaande herenboerderij met schuur staat op maar liefst 1.700 m2 en dat nabij de kern van Kesteren in volledige vrijheid. Voor de villa zijn twee oude en lommerrijke beukenbomen aanwezig die de oprijlaan van de villa sieren. De parkachtige tuin met fruitbomen, kas, moestuin en speelweide biedt u volop privacy om heerlijk te kunnen genieten van het Betuwse buitenleven.

Bij binnenkomst voelt het direct goed. Vanuit de zij-entree komt u in de centrale hal. Vanuit deze hal vertrekt een trap naar de verdiepingen en bereikt u achtereenvolgens de authentieke voorkamer met sfeervolle serre. Deze ruimtes zijn nagenoeg nog origineel vanaf de bouw van rond 1900. Aan de andere kant van de centrale hal komt u in het hart van de villa: de fantastische woonkeuken. Deze woonkeuken is mooi bemeten: het (na)tafelen is elke dag een feestje. Vervolgens een halletje met toilet en binnendoorgang naar de royale schuur met daarin een praktische bijkeuken en twee ruime bergingen.

Vanaf de ruime overloop van de eerste verdieping, zijn er twee sfeervolle slaapkamers met opmerkelijke hoogtes en een ruime badkamer bereikbaar.

Ook de tweede verdieping fungeert als slaapverdieping. Er bevinden zich op deze woonlaag nog drie slaapkamers!

Buitenom is het geheel een fantastische beleving: het karakter van het huis is indrukwekkend en de vrijheid en de mogelijkheden eindeloos.

Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud en veel originele details zijn aanwezig, zoals als hoge ramen met binnenluiken en echte vensterbanken (zitjes), paneeldeuren, schitterende plafondornamenten voor kroonluchters en een marmeren schouw.

De scholen, winkels en het NS-station zijn gelegen op korte afstand van dit prachtige object.

Graag tot ziens aan de Nedereindsestraat 32.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.