Terug naar volledige woningaanbod

Kesteren – Meester J van Dolderenstraat 21

Onder bod Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Wat een fantastisch huis is dit. Een in klassieke stijl, uitgebouwde hoekwoning met eigen achterom en heerlijke veranda. Hier word je echt blij van! In plan Casterhoven, de jonge nieuwbouwwijk vind je deze smaakvolle woning (121 m2 woonoppervlakte) in een omgeving met veel groen, water, brede lanen, singels en hoven. De huidige eigenaren hebben er […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsKesteren
AdresMeester J van Dolderenstraat 21
Postcode4041 VB
Koopprijs€ 350.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie121 m2
Perceel oppervlakte192 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsKesteren
AdresMeester J van Dolderenstraat 21
Postcode4041 VB
Koopprijs€ 350.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud441 m3
Bouwjaar2014
Gebruiksoppervlakte woonfunctie121 m2
Perceel oppervlakte192 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseA
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Wat een fantastisch huis is dit. Een in klassieke stijl, uitgebouwde hoekwoning met eigen achterom en heerlijke veranda. Hier word je echt blij van!

In plan Casterhoven, de jonge nieuwbouwwijk vind je deze smaakvolle woning (121 m2 woonoppervlakte) in een omgeving met veel groen, water, brede lanen, singels en hoven.

De huidige eigenaren hebben er binnen werkelijk een paleisje van laten maken. Op de begane grond is een heerlijke leefruimte met een lichte woonkamer voorzien van openslaande deuren, strakke plavuizen vloer met vloerverwarming en een schitterende keuken aan de voorzijde van het huis. Deze open keuken is meer dan compleet uitgevoerd met mooie aanrechtbladen en kwalitatieve inbouwapparatuur. Koken kan op een fantastisch fornuis met oven. Naast functioneel ook echt een lust voor het oog.

Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers en een complete, in stijl met de woning aanwezige badkamer. Deze moderne ruimte is voorzien van een inloopdouche, een tweede toilet en een brede wastafel met dubbele kranen en meubel. Erg goed gedaan.

De tweede verdieping is eveneens heerlijk ruim. Hier kan met gemak een vierde slaapkamer worden gerealiseerd. Nu dient dit open vertrek als was- en bergruimte.

Via de openslaande deuren bereik je de ruime achtertuin met als favoriete plek van de eigenaren: de veranda!

– Openslaande deuren;
– Luxe inbouwkeuken;
– Vloerverwarming;
– Uitgebouwd;
– Strak sanitair;
– Strakke wandafwerking;
– Mogelijkheid voor vier slaapkamers;
– Luxe badkamer;
– Veranda;
– Eigen achterom;
– Zeer goed geïsoleerd;
– In-stap-klaar.

Met recht een uitblinker!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.