Terug naar volledige woningaanbod

Kerk-Avezaath – Mej. Verbrughhof 1

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Misschien wel het mooiste huis in dit segment. Op een heerlijk plekje gelegen, komende vanaf de Schoorsteen het doodlopende hofje in. Een prachtig, rustig stukje waar een paar halfvrijstaande huizen staan, met volop parkeermogelijkheden. Op het hoekje staat dit vriendelijke halfvrijstaande huis met een diepe tuin voorzien van een brede, eigen achterom. Het staat ’s […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsKerk-Avezaath
AdresMej. Verbrughhof 1
Postcode4012 DK
Koopprijs€ 275.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie100 m2
Perceel oppervlakte233 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsKerk-Avezaath
AdresMej. Verbrughhof 1
Postcode4012 DK
Koopprijs€ 275.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud350 m3
Bouwjaar1986
Gebruiksoppervlakte woonfunctie100 m2
Perceel oppervlakte233 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseC
Tuintypenachtertuin, voortuin

Misschien wel het mooiste huis in dit segment.

Op een heerlijk plekje gelegen, komende vanaf de Schoorsteen het doodlopende hofje in. Een prachtig, rustig stukje waar een paar halfvrijstaande huizen staan, met volop parkeermogelijkheden.

Op het hoekje staat dit vriendelijke halfvrijstaande huis met een diepe tuin voorzien van een brede, eigen achterom. Het staat ’s morgens en ’s middags prachtig in de zon. Op mooie dagen, wanneer de zon in de fijne, vrije tuin schijnt, is het een prachtig plaatje vanuit de veranda.

Echter voor het mooiste zicht, moet je binnen zijn! Met de eettafel bij de openslaande deuren, is er vanuit hier alle jaargetijden een heerlijk zicht over de tuin.

De foto’s en plattegronden van deze presentatie geven wellicht een aardig beeld van hetgeen dat wordt aangeboden, maar toch lichten we e.e.a. graag kort toe.

De entree bevindt zich aan de zijkant welke toegang biedt naar de hal met toilet. Een heerlijke leefruimte met daglicht dat rijkelijk binnenkomt door de ramen in de voor- en zijgevel en via de tuindeuren aan de achterkant. Deze deuren kunnen op mooie dagen de gehele dag open staan, waardoor de leefruimte binnen overgaat in de veranda achter de woning. Het voelt dan als een geheel. Dit alles ademt een bijzondere sfeer uit, hetgeen we je graag een keer laten ervaren.

De luxe inbouwkeuken uit 2017 is compact en van alle gemakken voorzien. Wat het geheel afmaakt is de bijkeuken. Deze ruimte is superpraktisch en een verlengstuk van de keuken.

De eerste verdieping, met drie slaapkamers en een hele fijne badkamer, zal voor veel mensen aan de wensen voldoen. Indien een extra kamer gewenst is, kan deze op de tweede verdieping worden gerealiseerd.

In de tuin is het voornamelijk genieten. Een fijne afmeting, veel privacy, veel groen en onderhoudsvriendelijk.

Het geheel maakt een verzorgde indruk. Het onderhoud wordt jaarlijks goed bijgehouden. Al met al een woning die je zo kunt betrekken.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.