Terug naar volledige woningaanbod

Kerk-Avezaath – De Hucht 6

Vraagprijs € 575.000,- k.k.

Een semibungalow van formaat! Een heerlijke woning om thuis te komen, vrienden te ontvangen en te genieten. Te genieten van de privacy, de serre, de living met fantastische vide en haardpartij én de rust in de heerlijke tuin. Dit bijzondere huis staat op een royale kavel van maar liefst 1.050 m² en heeft een binnendoor […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsKerk-Avezaath
AdresDe Hucht 6
Postcode4012 EL
Koopprijs€ 575.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie215 m2
Perceel oppervlakte1.050 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsKerk-Avezaath
AdresDe Hucht 6
Postcode4012 EL
Koopprijs€ 575.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud845 m3
Bouwjaar1978
Gebruiksoppervlakte woonfunctie215 m2
Perceel oppervlakte1.050 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
Tuintypentuin rondom

Een semibungalow van formaat!

Een heerlijke woning om thuis te komen, vrienden te ontvangen en te genieten. Te genieten van de privacy, de serre, de living met fantastische vide en haardpartij én de rust in de heerlijke tuin.

Dit bijzondere huis staat op een royale kavel van maar liefst 1.050 m² en heeft een binnendoor te bereiken grote garage.

Graag laten wij u kennismaken met wellicht uw volgende woning.

Middels een royale, eigen oprit, bereikt u de tuin met de entree van de woning. De centrale hal met vide biedt toegang tot de masterbedroom met eigen badkamer (voorzien van een ligbad, aparte douche, tweede wc en wastafelmeubel) en professionele zespersoons sauna met kleedruimte, een werkkamer, de fantastische woonkamer met vide en aangrenzend de keuken en zeer royale serre op het zuidwesten.

De woonkamer zal indruk op u maken. De hoogte, de breedte en de diepte komen we zelden in deze verhouding tegen. Werkelijk prachtig!

Het groen waarop u uitkijkt vanuit de serre zult u ervaren als een per seizoen wisselend schilderij, dit maakt ons zo enthousiast.

Ook een bijkeuken ontbreekt niet. Hier zijn de aansluitingen voor het witgoed te vinden. De grote (brede) garage is via de werkkamer te bereiken en is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur.

De tuin is onder architectuur aangelegd en biedt volop privacy en beschikt over meerdere terrassen en een beregeningsinstallatie.

Terug in de woning. Op de verdieping zijn twee slaapvertrekken, hobby-, c.v.-ruimte en een tweede badkamer (met douche, wastafel en derde wc) gesitueerd.

Rest ons nog iets te zeggen over het onderhoud. Deze gelijkvloerse woning is met veel plezier bewoond maar dient op diverse punten gemoderniseerd te worden.

Pluspunten:
– Ligging in villawijk
– Schitterende centrale ligging nabij tennisbaan en afslag A-15
– Living met vide voorzien van drie grote Velux dakramen
– Open haard
– Grote serre (atelier- werk- en leefruimte)
– Vloerverwarming in woonkamer en serre
– Schuifpuien
– Grote masterbedroom met eigen badkamer en sauna
– Werkkamer (thans garderoberuimte)
– Bijkeuken
– Tweede badkamer
– Binnendoorgang naar garage
– In totaal zes kamers

We nodigen u hierbij uit voor een bezichtiging.
Met plezier laten we u al dit moois een keer zien.

Graag tot ziens aan De Hucht 6.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.