Terug naar volledige woningaanbod

Kerk-Avezaath – Achterstraat 2

Vraagprijs € 698.500,- k.k.

Dit uitermate charmante, vrijstaande en onder architectuur gebouwde cottage met garage ligt op een schitterende lokatie op 2.575 m2! We treffen er een evenwichtige mix van sfeer, warmte en comfort aan. Het goed onderhouden en met veel liefde bewoonde huis heeft een ideale tuinbeleving en zonligging. Aan de voorzijde komt de zon op in de […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsKerk-Avezaath
AdresAchterstraat 2
Postcode4012 BS
Koopprijs€ 698.500,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie205 m2
Perceel oppervlakte2.575 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsKerk-Avezaath
AdresAchterstraat 2
Postcode4012 BS
Koopprijs€ 698.500,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud660 m3
Bouwjaar1952
Gebruiksoppervlakte woonfunctie205 m2
Perceel oppervlakte2.575 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
Soorten verwarmingc.v.-ketel
Tuintypentuin rondom

Dit uitermate charmante, vrijstaande en onder architectuur gebouwde cottage met garage ligt op een schitterende lokatie op 2.575 m2!

We treffen er een evenwichtige mix van sfeer, warmte en comfort aan.

Het goed onderhouden en met veel liefde bewoonde huis heeft een ideale tuinbeleving en zonligging. Aan de voorzijde komt de zon op in de complete keuken. Vanuit de werkkamer heeft u zicht op de karakteristieke straat en de schitterende tuin. De zitkamer heeft een open haard en openslaande tuindeuren aan de zuidzijde.

Via de lichte zitkamer komt u in de eetkamer, welke op het westen is gesitueerd. De kamers zijn voorzien van solide parket. Vanuit de grote hal met gang bereikt u onder meer de droge wijnkelder, toiletruimte, sfeervolle slaapkamer met openslaande deuren en eigen, complete badkamer. De garage is vanuit de hal binnendoor bereikbaar en daar zijn ook de witgoedaansluitingen. Boven de garage is een ruime bergzolder.

De bovenverdieping telt naast de tweede badkamer, 3 mooie slaapkamers. De achterkamer is zo’n plezierige ruimte, dat deze als TV kamer wordt gebruikt en daar kunt u ook voor kiezen.

In de sfeervolle, Engelse tuin ligt een prachtige vijver. Een oase van rust en privacy.

Het rietgedekte, witte huis ligt op een zeer bijzondere locatie met daarbij nog alle voorzieningen binnen 10 minuten fietsafstand; de A15 op 2 minuten en de A2 op 12 autominuten.

Bij uitstek geschikt voor mensen, die privacy op prijs stellen en romantisch willen wonen!

Wij vinden dit een droomhuis!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.