Terug naar volledige woningaanbod

Kapel Avezaath – Muggenborch

Onder bod Vraagprijs € 200.330,- v.o.n.

Aan de Muggenborch, aan de rand van het dorp Kapel Avezaath, is de afgelopen jaren nieuwbouw gerealiseerd. Het project wordt afgerond met het uitgeven van vrije kavels met een grote mate van vrijheid in de grootte van de kavels en de te bouwen woningen. Op de kavels kunnen vrijstaande woningen of twee-onder-een-kapwoningen worden gebouwd. Om […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsKapel Avezaath
AdresMuggenborch
Postcode4013 CJ
Koopprijs€ 200.330,- v.o.n.
StatusOnder bod

Bekijk alle kenmerken

PlaatsKapel Avezaath
AdresMuggenborch
Postcode4013 CJ
Koopprijs€ 200.330,- v.o.n.
StatusOnder bod

Aan de Muggenborch, aan de rand van het dorp Kapel Avezaath, is de afgelopen jaren nieuwbouw gerealiseerd. Het project wordt afgerond met het uitgeven van vrije kavels met een grote mate van vrijheid in de grootte van de kavels en de te bouwen woningen. Op de kavels kunnen vrijstaande woningen of twee-onder-een-kapwoningen worden gebouwd. Om de kwaliteit van de nieuwbouw te waarborgen is er een zogenaamd kavelpaspoort opgesteld. Deze kunt u opvragen bij ons kantoor.

Richtershof 20, oppervlakte ca. 598 m2.

Zoelensestraat voorzijde: 650 m2 en 687 m2.

De oppervlakte is bij benadering, het kan bij de kadastrale inmeting nog af wijken. De breedte van de percelen zijn ongeveer 22/23 meter, ook dit kan nog afwijken bij de kadastrale inmeting.

Het deelgebieden A en B, zijn welstand vrij!
De prijs per m2 is € 335,– VON.

Voor wie is het?
Voor iedereen die belangstelling heeft in de aankoop van een vrije kavel.

Historische grond
Voordat de bouw startte is archeologisch onderzoek en een archeologische opgraving uitgevoerd. Uit dit onderzoek is gebleken dat aan de Muggenborch resten liggen van een nederzetting uit de Volle Middeleeuwen, waaronder een boerderij uit de 12e of 13e eeuw. Deze nederzetting is één van de vroegste fasen van het dorp Kapel Avezaath. Bent u hierin geïnteresseerd, leest u dan vooral het artikel Vondsten archeologische opgraving Kapel Avezaath.

De archeologische resten leveren geen belemmeringen meer op voor de bouw. Het gebied is ‘archeologisch vrijgegeven’.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op nummer: (0344) 69 15 69.

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.