Terug naar volledige woningaanbod

Ingen – Fruithof 15

Onder bod Vraagprijs € 349.500,- k.k.

Eh, zeiden we groot? Dit huis is enorm! Op een hele leuke hoeklocatie (384 m²) aan de rand van een kleinschalige nieuwbouwwijk staat dit prachtige halfvrijstaande huis. Dit huis is zowel aan de achter-, voor- en de zijkant volledig uitgebouwd. Hierdoor is een waanzinnig huis ontstaan! Met een woonoppervlakte van circa 140 m² en een […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsIngen
AdresFruithof 15
Postcode4031 JD
Koopprijs€ 349.500,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie140 m2
Perceel oppervlakte384 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsIngen
AdresFruithof 15
Postcode4031 JD
Koopprijs€ 349.500,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud465 m3
Bouwjaar1994
Gebruiksoppervlakte woonfunctie140 m2
Perceel oppervlakte384 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
Tuintypentuin rondom

Eh, zeiden we groot? Dit huis is enorm!

Op een hele leuke hoeklocatie (384 m²) aan de rand van een kleinschalige nieuwbouwwijk staat dit prachtige halfvrijstaande huis. Dit huis is zowel aan de achter-, voor- en de zijkant volledig uitgebouwd. Hierdoor is een waanzinnig huis ontstaan!

Met een woonoppervlakte van circa 140 m² en een living van circa 55 m² is dit huis zeker uniek te noemen. De grote verbouwingen hebben in 2004 plaats gevonden. De laatste jaren is het huis verder uitgebreid met een grote dakkapel van kunstof (onderhoudsvrij) en deze is tevens voorzien van geïntegreerde rolluiken en uitneembare horren voor de draai/kiep ramen. Ook is hier de super luxe badkamer geplaatst. Buitenom is het huis nog recent geschilderd (2018) en zijn er rolluiken aangebracht.

Bij binnenkomst voel je direct ruimte. De hal is bijzonder plezierig (zeker met kinderen) en het toilet biedt veel luxe. De erker aan de voorzijde geeft het huis sfeer en een leuke doorkijk de straat in. Aan de achterzijde is een knusse serre ideaal voor de kids of om heerlijk een boek te lezen. De half open keuken in hoekopstelling, met gezellig eetgedeelte, is uitgevoerd met alle apparatuur. Verder is er een praktische wasruimte aanwezig.

De eerste verdieping met laminaatvloer telt drie slaapkamers (met dakkapel) en een luxe badkamer (2016).

Middels een vaste trap is de tweede verdieping toegankelijk met een vierde kamer!

Buitenom is de tuin smaakvol aangelegd met onder meer diverse terrassen en een tuinhuis. Door de zijtuin kun je goed om het huis heen en kun je de gehele dag in of uit de zon genieten!

* Hoeklocatie;
* Garage en oprit;
* Living van circa 55 m²;
* Laminaatvloeren;
* Openslaande deuren;
* Erker;
* Vrij uitzicht;
* Ruime hal;
* Luxe toilet;
* Mooie inbouwkeuken;
* Separate wasruimte;
* Vier slaapkamers;
* Luxe, complete badkamer;
* Recent geschilderd;
* Garage opnieuw gevoegd;
* Ideaal gezinshuis!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.