Terug naar volledige woningaanbod

Ingen – Essebroek 4

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 730.000,- k.k.

Wat een prachtig object is dit! Nieuw gebouwde schuur, geheel gerestaureerde boerenwoning, compleet geïsoleerd en optimaal comfortabel op maar liefst 8.680 m2 en dit alles op een unieke plek in een oase van rust en vrijheid. Dit is de Betuwe op z’n best. Via de lange oprit bereikt u op deze bijzondere plek de boerderij […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsIngen
AdresEssebroek 4
Postcode4031 KD
Koopprijs€ 730.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie155 m2
Perceel oppervlakte8.680 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsIngen
AdresEssebroek 4
Postcode4031 KD
Koopprijs€ 730.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud520 m3
Bouwjaar1934
Gebruiksoppervlakte woonfunctie155 m2
Perceel oppervlakte8.680 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen2
Tuintypentuin rondom

Wat een prachtig object is dit!

Nieuw gebouwde schuur, geheel gerestaureerde boerenwoning, compleet geïsoleerd en optimaal comfortabel op maar liefst 8.680 m2 en dit alles op een unieke plek in een oase van rust en vrijheid.

Dit is de Betuwe op z’n best.

Via de lange oprit bereikt u op deze bijzondere plek de boerderij welke nagenoeg geheel tussen 2014 en 2018 zorgvuldig is verbouwd. Het resultaat is een warm, comfortabel en sfeervol thuis. De woning is volledig geïsoleerd en aangepast aan alle huidige eisen en wensen.

Van buiten is de woonboerderij het toonbeeld van een typische Betuwse boerderij uit circa 1934. Aan de voorkant was vroeger het woongedeelte en de achterkant bestond uit de deel. Hoe verrast zult u zijn, als u de prachtige leefruimte (voormalige deel) binnen stapt met veel raampartijen. Het geeft een zeer welkom gevoel. U ervaart vanuit deze ruimte het buiten als het ware binnen! Echt een heerlijke plek om samen te genieten.

De schuren van circa 275 m2 zijn in 2015 gebouwd. Door de combinatie van het grote perceel en deze geweldige schuur kunnen de paarden, auto’s en al uw hobbyspullen mee verhuizen!

Dit is op en top buitenleven en toch ligt dit unieke aanbod slechts op circa 5 km van de A15, circa 10 km van de A12 en circa 20 km van de A2. Binnen een straal van 30 km liggen o.a. Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen. Kortom een ideale setting op de ideale plek voor de ultieme buitenliefhebbers. Ervaar het zelf, kom kijken!

Indeling

Begane grond:

De open plattegrond is bij binnenkomst al direct voelbaar en gastvrij. De leefruimte staat in open verbinding met de keuken en aan de voorzijde is een tv- werkruimte (opkamer met kelder) gesitueerd.

Verdieping:
overloop, twee mooie slaapkamers (plafond tot in de nok) en een luxe badkamer.

Buitenom zijn er diverse terrassen. Het terras aan de keuken is pal op het zuiden gesitueerd. Hier zit u al vroeg in het jaar met uw kopje koffie buiten. Ook in het najaar met even het zonnetje is het hier genieten. De aanwezige rust en het uitzicht zal u gaan overtuigen om voor deze bijzondere plek te kiezen!

– Volledig geïsoleerd;
– Grote leefruimte;
– Extra werkkamer op de begane grond;
– Veel licht;
– Openslaande deuren;
– Nette keuken;
– Fraai sanitair;
– Geweldige schuur!;
– Goed onderhouden weiland;
– Volledige rust en vrijheid.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.