Terug naar volledige woningaanbod

Ingen – Essebroek 12

Vraagprijs € 659.000,- k.k.

Charmant landhuis op toplocatie! Middenin de weidse natuur in de Betuwe en toch omringd door gezellige kleine dorpskernen, boomgaarden, slingerende dijken langs de rivier en op korte afstand van pontjes naar de Utrechtse Heuvelrug. Een uitgelezen locatie voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers! Op een perceel eigen grond van maar liefst 3.210 m² kunt u in […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsIngen
AdresEssebroek 12
Postcode4031 KD
Koopprijs€ 659.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie195 m2
Perceel oppervlakte3.210 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsIngen
AdresEssebroek 12
Postcode4031 KD
Koopprijs€ 659.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud650 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie195 m2
Perceel oppervlakte3.210 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseD
Tuintypentuin rondom

Charmant landhuis op toplocatie!

Middenin de weidse natuur in de Betuwe en toch omringd door gezellige kleine dorpskernen, boomgaarden, slingerende dijken langs de rivier en op korte afstand van pontjes naar de Utrechtse Heuvelrug. Een uitgelezen locatie voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers!

Op een perceel eigen grond van maar liefst 3.210 m² kunt u in alle rust genieten van de volledige privacy en schitterende vergezichten over de Utrechtse Heuvelrug. Dit prachtige huis heeft een inhoud van maar liefst 700 m³ en is goed onderhouden.

Oorspronkelijk dateren de fundamenten uit 1900. In 1976 is het pand geheel gerenoveerd, voorzien van een spouwmuur en fors uitgebreid. In 2010 is het rieten dak vernieuwd en geïsoleerd. In 2006 is de vloer van begane grond geïsoleerd en voorzien van vloerwarming. Ook de keuken en de badkamer zijn destijds vernieuwd. Achter het landhuis treft u een recent gebouwde schuur (6,3 x 12,2 m) met twee paardenboxen, aparte houtopslag, veel bergruimte en weiland.

In de woning zelf beschikt u over een grote living met houtkachel en plavuizenvloer welke is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast treft u tevens op de begane grond een schitterende woonkeuken met een L-vormige keukenopstelling voorzien van alle apparatuur, een ruime slaap- c.q. werkkamer en complete lichte badkamer. De etage is voorzien van drie mooie slaapkamers, veel bergruimte en een tweede badkamer met douche, toilet en badmeubel.

Bijzonderheden:
– Landelijk wonen in een oase van rust en privacy;
– Royaal perceel van maar liefst 3.210 m²;
– Keurig onderhouden;
– Gelijkvloers wonen;
– Twee badkamers;
– Begane grond woonhuis v.v. vloerverwarming;
– Glasvezel;
– 18 zonnepanelen;
– Dak- en vloerisolatie;
– Gedeeltelijke dubbele beglazing met HR++.

We nodigen u graag uit. Met plezier laten we u al dit moois een keer zien.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.