Terug naar volledige woningaanbod

Ingen – Dorpsstraat 2a

Vraagprijs € 398.000,- k.k.

Echt iets voor de levensgenieter……! Het maakt niet uit of u een binnen- of een buitenmens bent; beide kunnen hier volledig hun hart ophalen bij deze ROYALE VRIJSTAANDE WONING. Over de ligging kunnen we duidelijk zijn, dit is een perfecte locatie, aan de rand van het dorp, met uitzicht op de kern van Ingen en […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsIngen
AdresDorpsstraat 2a
Postcode4031 ME
Koopprijs€ 398.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie205 m2
Perceel oppervlakte520 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsIngen
AdresDorpsstraat 2a
Postcode4031 ME
Koopprijs€ 398.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud670 m3
Bouwjaar1970
Gebruiksoppervlakte woonfunctie205 m2
Perceel oppervlakte520 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
Soorten verwarmingc.v.-ketel
Tuintypentuin rondom

Echt iets voor de levensgenieter……!

Het maakt niet uit of u een binnen- of een buitenmens bent; beide kunnen hier volledig hun hart ophalen bij deze ROYALE VRIJSTAANDE WONING.

Over de ligging kunnen we duidelijk zijn, dit is een perfecte locatie, aan de rand van het dorp, met uitzicht op de kern van Ingen en aan de achterzijde uitkijkend over boomgaarden en optimale privacy!

Voor een goede indruk van de indeling en het grote formaat verwijzen wij u graag naar de plattegronden.

De living met indrukwekkende gashaard en mooie houten vloer is riant te noemen. Ook de keuken met Miele inbouwapparatuur is ruim omgezet. In de uitgebouwde serre aan de achterzijde ontstaat er een perfecte match tussen binnen en buiten. Middels de praktische bijkeuken is de voormalige garage toegankelijk, welke inmiddels is verbouwd tot een gastenverblijf met eigen luxe badkamer. Deze ruimte is zeer geschikt voor meerdere doeleinden, bijvoorbeeld een werk- of praktijkruimte aan huis.

De markante trap brengt u naar de eerst verdieping, alwaar u twee grote slaapkamers aantreft waarvan één met inbouwkasten. De luxe badkamer kunt u beschouwen als uw eigen wellness. Onder de woning is een royale kruipruimte aanwezig met een hoogte van ongeveer 1,5 meter, te gebruiken als bergruimte.

In de tuin overheerst het vrije gevoel en de speelse indeling met onder andere het niveauverschil. Luxe treft u dus inpandig; ook buitenom is dit typerend aanwezig. Op zomerdagen kunt u hier namelijk heerlijk genieten van de overkapping met buitenkeuken en kunt u verkoeling zoeken bij de verwarmbare waterpartij (1,5 bij 5 meter). De handige berging aan de zijkant van de woning is ideaal voor het stallen van de containers en de fietsen.

Houdt u van het leven en geniet u van vrijheid en perfectie? Wellicht is dit het object waar u al die tijd op heeft gewacht.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.