Terug naar volledige woningaanbod

IJzendoorn – Dorpsstraat 38

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 619.000,- k.k.

Waarom zou je met vakantie gaan als je bevoorrecht bent om hier te mogen wonen? Deze karakteristieke (gemeentelijke monument) Betuwse woonboerderij met eigen boomgaard, grote garage, zwembad en veel natuurschoon ligt in het dorp, maar toch ongelooflijk vrij aan de voet van de dijk. Op een eigen perceel van 1.547 m2 kun je hier genieten […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsIJzendoorn
AdresDorpsstraat 38
Postcode4053 HN
Koopprijs€ 619.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie230 m2
Perceel oppervlakte1.547 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsIJzendoorn
AdresDorpsstraat 38
Postcode4053 HN
Koopprijs€ 619.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud840 m3
Bouwjaar1922
Gebruiksoppervlakte woonfunctie230 m2
Perceel oppervlakte1.547 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseF
Tuintypentuin rondom

Waarom zou je met vakantie gaan als je bevoorrecht bent om hier te mogen wonen?

Deze karakteristieke (gemeentelijke monument) Betuwse woonboerderij met eigen boomgaard, grote garage, zwembad en veel natuurschoon ligt in het dorp, maar toch ongelooflijk vrij aan de voet van de dijk.

Op een eigen perceel van 1.547 m2 kun je hier genieten van 230 m2 geheel gerenoveerde woonmeters! De boerderij is namelijk met veel gevoel en liefde totaal gerenoveerd tot een modern, comfortabel, sfeervol woonhuis met behoudt van de karakteristieke stijlelementen!

Bij binnenkomst in de oorspronkelijke gang is het direct genieten! De originele tegels liggen er nog en de oorspronkelijke indeling is nagenoeg geheel bewaard gebleven. Jawel, de kamer-en-suite met schouw is ook aanwezig en geven dit huis bijzondere veel karakter en fijne sfeer.

De woonkamers zijn tuingericht (zuid) en ook de fantastische woonkeuken sluit naadloos aan op het buitenleven. Aan de andere zijde van de gang zijn een werkkamer / slaapkamer (met originele schouw), walk-in closet, kelder, bijkeuken en een badkamer gesitueerd. Je kunt in dit huis dus oud worden, doordat gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden behoort. Praktijk aan huis is ook een serieuze optie!

Boven is het comfortabel ingedeeld. Een heerlijke grote slaapkamer over de volledige breedte van de boerderij. De badkamer welke in 2018 is gerealiseerd, is voorzien van een bad op pootjes, dubbele wastafel en toilet. De grote en speelse overloop (nu fitnessruimte), kan zijn eigen functie krijgen. De relax ruimte met sauna, kantoor en 2de slaapkamer maken de verdieping compleet. Indien meerdere kamers gewenst zijn, is dit op een eenvoudige wijze te creëren.

Tijdens de verbouwing is er rekening gehouden, dat er op een eenvoudige wijze een inpandig appartement gecreëerd kan worden. Graag bespreken wij met u deze mogelijkheden.

Bij het aanleggen van de tuin is er naast de mooie beplanting ook volop aandacht besteed aan het waarborgen van de privacy. U kunt hier in de zomer heerlijk privé verblijven. Een monumentale boom maakt het idyllische plaatje helemaal compleet. Ook rondom de woonboerderij is het eveneens goed toeven, u wordt omringd door vrijheid en natuur. Op het eigen terrein, met veel parkeermogelijkheden, staat tevens een houten garage van ruim 40 m2 die is voorzien van twee dubbele deuren. Jouw heilige koe kan hier veilig geparkeerd en onderhouden worden.

IJzendoorn is een klein dorp aan de noordoever van de Waal, behorende bij de Nederlandse gemeente Neder-Betuwe in Gelderland, waar vele levensovertuigingen rustig naast elkaar leven. De plaats ligt tussen drie belangrijke oost-westverbindingen: de Waal in het zuiden en de A15 en de Betuweroute in het noorden. De uitvalswegen A15, A50 en A2 zijn goed bereikbaar waardoor je met ± 30 minuten in Arnhem, Nijmegen, Den Bosch of Utrecht kunt zijn. Daarnaast liggen treinstations Tiel en Rhenen op ± 10 autominuten afstand en is er een goede busverbinding tussen deze stations en IJzendoorn.

De Betuwe op z’n best!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.