Terug naar volledige woningaanbod

IJzendoorn – Dorpsstraat 13

Nieuw Vraagprijs € 230.000,- k.k.

Je ziet het goed: een halfvrijstaand huis met garage en in-stap-klaar! Eindelijk een huis anno 2019 met een geweldige schuur op een leuke plek. Dat de huidige bewoners smaak hebben, kun je goed zien! Ga jij hiervan genieten? De woning is in het afgelopen decennia helemaal verbouwd. Zo is de begane grond doorgebroken en de […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsIJzendoorn
AdresDorpsstraat 13
Postcode4053 HL
Koopprijs€ 230.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie70 m2
Perceel oppervlakte310 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsIJzendoorn
AdresDorpsstraat 13
Postcode4053 HL
Koopprijs€ 230.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud269 m3
Bouwjaar1951
Gebruiksoppervlakte woonfunctie70 m2
Perceel oppervlakte310 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen4
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin
Voorzieningenvoorzien van elektra, voorzien van water

Je ziet het goed: een halfvrijstaand huis met garage en in-stap-klaar!

Eindelijk een huis anno 2019 met een geweldige schuur op een leuke plek. Dat de huidige bewoners smaak hebben, kun je goed zien! Ga jij hiervan genieten? De woning is in het afgelopen decennia helemaal verbouwd.

Zo is de begane grond doorgebroken en de keuken is nu half open. De keuken is luxe uitgevoerd met allemaal Bosch apparatuur en een granieten blad. Een plaatje!

Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een nette badkamer met inloopdouche en riant wastafelmeubel. Deze ruimte is voorzien van een douche en wastafel met meubel. De vliering zorgt ervoor dat je al je spullen (die je na de verhuizing nog bewaard hebt) kunt plaatsen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet met vloerverwarming, kelder, wasruimte, woonkamer met open keuken.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer met vloerverwarming.
Zolder: ruime berging.

Buitenom is het hier bijzonder prettig vertoeven: de smaak van binnen is ook buiten doorgetrokken… Het resultaat mag er zijn. De oorspronkelijke berging is omgetoverd tot een heerlijk overdekt terras. Zie je je hier al zitten met je biertje? Op het perceel van 310 m2 staat als klapstuk naast je eigen oprit: de garage! Deze garage is droog en ideaal om in te klussen en je auto te stallen.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.