Terug naar volledige woningaanbod

Haaften – Bernhardstraat 11

Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Deze riante villa met saillante details is in lijn met de bestaande architectuur uitgebouwd en prachtig gelegen op een perceel van 1.603 m2. Omgeven door een schitterende tuin met diverse terrassen en imposante vijvers! Maar liefst 275 m2 woongenot! Levensloopbestendig en door de extra vleugel ook zeer geschikt als zorgwoning of bedrijf aan huis. Kosten […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsHaaften
AdresBernhardstraat 11
Postcode4175 ED
Koopprijs€ 850.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie251 m2
Perceel oppervlakte1.603 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsHaaften
AdresBernhardstraat 11
Postcode4175 ED
Koopprijs€ 850.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud1.001 m3
Bouwjaar1980
Gebruiksoppervlakte woonfunctie251 m2
Perceel oppervlakte1.603 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen2
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenmet elektrische deur

Deze riante villa met saillante details is in lijn met de bestaande architectuur uitgebouwd en prachtig gelegen op een perceel van 1.603 m2. Omgeven door een schitterende tuin met diverse terrassen en imposante vijvers!
Maar liefst 275 m2 woongenot! Levensloopbestendig en door de extra vleugel ook zeer geschikt als zorgwoning of bedrijf aan huis.
Kosten noch moeite zijn gespaard om het geheel te voorzien van comfort, hoogwaardige materialen en stijlvolle constructieve wijzigingen!

Architect Cor Berg van het bekende architectenbureau Klunder geeft hier een staaltje van zijn vakmanschap weg! Opvallend is onder meer de speelse bouw waarbij industriële elementen in het zicht zijn gelaten. Het boogvormige glas in de deuren draagt bij aan het unieke karakter van deze villa.

Indeling van de villa:

Begane grond

Entree:
Bij binnenkomst ziet u direct de trap naar de eerste verdieping en een trap die doet vermoeden dat u naar een ruimte onder het huis kunt. Deze ‘knipoog’ van de architect geeft extra cachet aan de riante entree. Een prachtige plek om uw kunst tentoon te stellen. Uit het zicht is er zelfs nog plaats voor bijvoorbeeld een wijnkast. De entree is voorzien van vier nissen, elk met een eigen functie maar de prachtige design terracotta wasbekken zal u zeker niet ontgaan. Vanuit de entree heeft u ook toegang tot de garage, twee slaapkamers, het toilet, de provisiekast en de woonkeuken.

Slaapkamer I en II met badkamer en suite:
Doordat de pui in de hal symmetrisch is verzet, is hiermee niet alleen de hal vergroot maar zijn de slaapkamers onafhankelijk van elkaar te bereiken. De eerste slaapkamer heeft een buitendeur en leent zich voor meerdere functies: aan u de keuze. De huidige bewoners gebruiken deze kamer als fitnessruimte. De tweede slaapkamer is uitgebouwd met een nis en is voorzien van een en suite badkamer met een comfortabel ligbad, douche, designradiator en wastafel met dubbele kastruimte.

Woonkeuken:
De Bulthaup keuken is stijlvol, ingetogen en tijdloos. De keuken is naast veel bergruimte voorzien van een Quooker, 5-pits gastoestel met wokbrander, afzuigschouw, vaatwasser, koelkast, Gaggenau stoomoven, oven en warmhoudplaat. Door in lijn met de bestaande architectuur een stijlvolle constructieve wijziging door te voeren, is er een ruimte ontstaan die de keuken op een bijzondere wijze verbindt met de kamer. Even de dag doornemen aan de bar terwijl er een heerlijke maaltijd wordt bereid.

Woonkamer:
De tuingerichte woonkamer is, mede door de uitbouw, royaal van opzet en kenmerkt zich door het hoge plafond, de vele daglichttoetreding en de speling van het zonlicht. Samen met de massief houten vloer geeft dit een behaaglijk gevoel en een fijne ambiance! De prachtig omkleede moderne gashaard is de ‘kers op de taart’.

Uitbouw:
Tv/speelkamer, slaapkamer III met badkamer en suite, inloopkast en veranda:
De ruim 80m2 uitgebouwde vleugel sluit prachtig aan bij de bestaande architectuur. Met oog voor detail is hiermee niet alleen de woonkamer vergroot, maar loopt u vanuit de woonkamer door naar een ruime tv/ speelkamer en een extra tuingerichte slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt over een inloopkast en een en suite badkamer met een douche, designradiator, toilet en een dubbele wastafel. De ‘rijke’ vloerbedekking van Besouw maakt het comfort optimaal. Op een speelse onopvallende wijze is er veel extra bergruimte gecreëerd.

Via de uitbouw van de woonkamer bereikt u de knusse veranda, waar u tot in de late uurtjes heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte.
Deze vleugel van het huis kunt u middels een relatief eenvoudige aanpassing als geheel zelfstandige zorg/ woonunit of als kantoorruimte inrichten.

Verdieping
Slaapkamer IV en V met separate badkamer:
Vanuit de entree bereikt u via een prachtig ontworpen halfronde bordestrap de bovenste verdieping. In de vorm van de imposante raampartij ziet u de handtekening van de architect terugkomen. Hier treft u nóg twee slaapkamers aan met een separate badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De badkamer is uitgerust met een ergonomisch bubbelbad van Cleopatra met douche, designradiator, toilet en een wastafel. Deze etage zou ideaal kunnen zijn voor bijvoorbeeld een au-pair of voor kinderen die prijs stellen op hun eigen ‘domein’.

Garage

De garage is voorzien van een radiator, elektra, verlichting, een op afstand bedienbare elektrische deur, een extra magnetronoven, koelkast en zeer veel bergruimte. Hier vindt u ook aansluitingen voor een wasmachine en wasdroger. De vloer van de garage is volledig betegeld.

Tuin

Prachtig aangelegde borders, de bomen, de fluitende vogeltjes die regelmatig even komen baden, de vissen en de salamanders: het is volop genieten!
De diverse terrassen zijn erg ruim en vernieuwd met natuursteen en geoceramica. Ook de grote vlonder van duurzaam hardhout is recentelijk aangelegd en sluit mooi aan bij de vijver. De tuin waarborgt veel privacy en u wordt ontzorgt door een geautomatiseerd besproeiingssysteem. Rondom de gehele achtertuin is een hekwerk geplaatst, dat afsluitbaar is middels looppoorten. Op diverse plaatsen zijn water- en elektriciteitsvoorzieningen aangelegd.
De oprit is in 2016 geheel vervangen door keramische bestrating en geeft ruim plaats aan meerdere auto’s.

* Vergroten perceel
Zoals het gezegde luidt: ‘grond van de buren komt maar één keer te koop!’
Om het woongenot en de balans met de achterliggende tuin te herstellen is er 318 m2 grond bijgekocht, waarop vorig jaar een volledig geïsoleerd multifunctioneel gebouw van 20 m2 is gerealiseerd. Vergunningsvrij mag er nog 40 m2 worden bijgebouwd.

Omgeving

Gelegen in het prachtige rivierlandschap met natuur, water en rivierstrandjes op loopafstand, doet niets vermoeden dat grote steden als Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en zelfs Amsterdam via de A2 en de A15 allemaal binnen een uur te bereiken zijn.
Kortom, dit is een bijzondere kans om een buitengewoon hoogwaardig onderhouden villa in een schitterende omgeving te bezichtigen! Bent u geïnteresseerd in deze woning? Maak dan gerust een afspraak; wij leiden u graag rond!

Highlights:
– Geschikt als zorgwoning en/of bedrijf aan huis;
– Bulthaupkeuken met Gaggenau apparatuur;
– Achtertuin afsluitbaar middels hekwerk en looppoorten;
– De berging is van houtskelet, met ipl/trespa platen afgewerkt;
– Overal HR++ glas, inclusief de deuren;
– Alle velux dakramen vernieuwd 2016;
– Alle hoogwaardige raambekleding en screens blijven achter;
– Volledig geïsoleerd bijgebouw van 20 m2 bouwjaar 2019;
– Vergunningsvrij 40 m2 extra bijbouwen;
– Camerabewaking;
– Alarminstallatie;
– Glasvezel;
– NEN2580 meetrapport aanwezig;
– Geautomatiseerd besproeiingssysteem.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.