Terug naar volledige woningaanbod

Erichem – Erichemseweg 53

Onder bod Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Met zo’n plek heb je permanent een vakantiegevoel! De kopers van deze halfvrijstaande woning zullen de tweede bewoners worden. Toen de huidige eigenaren een halve eeuw geleden dit huis hebben gebouwd, hebben zij nooit meer de behoefte gehad om te verhuizen. Daar komt nu verandering in. De kinderen zijn inmiddels al lang uitgevlogen en verkopers […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsErichem
AdresErichemseweg 53
Postcode4117 GH
Koopprijs€ 325.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie122 m2
Perceel oppervlakte623 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsErichem
AdresErichemseweg 53
Postcode4117 GH
Koopprijs€ 325.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud400 m3
Bouwjaar1958
Gebruiksoppervlakte woonfunctie122 m2
Perceel oppervlakte623 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Met zo’n plek heb je permanent een vakantiegevoel!

De kopers van deze halfvrijstaande woning zullen de tweede bewoners worden. Toen de huidige eigenaren een halve eeuw geleden dit huis hebben gebouwd, hebben zij nooit meer de behoefte gehad om te verhuizen. Daar komt nu verandering in. De kinderen zijn inmiddels al lang uitgevlogen en verkopers gaan gelijkvloers wonen. Het gezin heeft hier een ongelooflijke fijne tijd gehad.

De tuin is zeldzaam. Na de bouw in 1958 kregen onze opdrachtgevers de mogelijkheid om een perceel erbij te kopen. Aangezien de buren destijds geen interesse hadden, kocht verkoper dit gedeelte er ook bij! Met als resultaat een enorme tuin. De verkoper plante van trots een boom. Deze Eik is inmiddels hard gegroeid en de volgende eigenaar zal hier verder van gaan genieten. Vorig jaar is de buitenserre gebouwd. Volgens de eigenaar hadden ze dit veel eerder moeten doen: fantastisch!

Op het aangekochte perceel werd destijds een garage gebouwd. Deze garage van 5,5 x 6,80 meter is zeer degelijk gebouwd en geïsoleerd. De droom van elke hobbyist!

Ook het huis is altijd met zorg en liefde bewoond en onderhouden. De woonkeuken en bijkeuken zijn uitgebouwd. En ondanks dat de keuken nooit is vervangen, glimt hij je nog steeds tegemoet.

De oorspronkelijke keuken is bij de woonkamer gevoegd. Hierdoor is een ruime leefruimte ontstaan. De prachtige schouw met penhaard is de eyecatcher van de kamer.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, luxe toilet, praktische (stahoogte) kelder, L-vormige woonkamer, woonkeuken en bijkeuken.

Verdieping:
Overloop, drie mooie slaapkamers en slim verbouwde badkamer en een vliering.

Bijzonderheden:

– Grote leefruimte;
– Kalkstenen schouw met gashaard;
– Schuifpui in de woonkeuken;
– Grote bijkeuken;
– Lichte, speelse badkamer;
– Zonnig huis;
– Veel licht;
– Grote garage;
– Unieke tuin!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.