Terug naar volledige woningaanbod

Erichem – Erichemseweg 28

Nieuw Vraagprijs € 589.000,- k.k.

Dit Rijksmonument heeft zo’n fijne sfeer dat we met recht kunnen spreken over een uitblinker in het aanbod! Deze rietgedekte boerderij op 838 m² is zorgvuldig geheel gerenoveerd, uitgebouwd en aangepast aan de eisen van nu. Met een absoluut verbluffend resultaat: de schitterende woonkeuken en sfeervolle living met originele binten! Bij binnenkomst voelt u direct […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsErichem
AdresErichemseweg 28
Postcode4117 GJ
Koopprijs€ 589.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie235 m2
Perceel oppervlakte838 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsErichem
AdresErichemseweg 28
Postcode4117 GJ
Koopprijs€ 589.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud885 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie235 m2
Perceel oppervlakte838 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen2
Tuintypentuin rondom

Dit Rijksmonument heeft zo’n fijne sfeer dat we met recht kunnen spreken over een uitblinker in het aanbod!

Deze rietgedekte boerderij op 838 m² is zorgvuldig geheel gerenoveerd, uitgebouwd en aangepast aan de eisen van nu. Met een absoluut verbluffend resultaat: de schitterende woonkeuken en sfeervolle living met originele binten!

Bij binnenkomst voelt u direct de rust die dit huis van de begane grond tot en met de verdieping uitstraalt! Door de moderne, strakke aanbouw (in gebruik als slaap- en werkgebouw) in combinatie met het monumentale voorhuis (leefgebouw) biedt de parterre de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen!

Wat het geheel extra aantrekkelijk maakt, is de achter gelegen straat welke toegang biedt naar eigen parkeerplaatsen en de ruime berging (tevens binnendoor te bereiken).

De woonkeuken, met zeer luxe inbouwkeuken, is echt het hart van de boerderij. Hier komt u samen met familie en vrienden. Daarna (of ervoor) steekt u de haard aan in de fantastische woonkamer en geniet u samen van het bijzondere karakter van het huis.

Indeling:
Via een grindpad stapt u aan de zijkant de woning binnen in de luxe woonkeuken met keukeneiland (2014) voorzien van twee ovens, hardstenen aanrechtblad, Quooker, vaatwasser, veel opberglades en een 6-pits gasfornuis. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een houtkachel, eikenhouten vloer en biedt toegang tot een kleine opkamer. Vanuit de aangrenzende hal is de voordeur bereikbaar en een kleine kelder. De woning is verdeeld in een oud gedeelte en een latere strakke aanbouw. Via de eetkamer komt u terecht in de ruime hal welke beschikt over een luxe badkamer met douche, ligbad, wastafel en een apart toilet. Via de hal betreedt u de zeer royale, prachtige masterbedroom met uitzicht op de tuin. Daarnaast vindt u een slaapkamer en een grote werkkamer met toegang tot de geïsoleerde schuur. Deze schuur is uitermate geschikt voor hobby’s, maar ook om bijvoorbeeld een kantoor/praktijk in te situeren vanwege de aparte achter ingang met eigen parkeergelegenheid.

Verdieping:
De verdieping is verdeeld over een deel in het voorhuis en een deel in het achterhuis. Op de verdieping van het achterhuis vindt u twee ruime slaapkamers en een overloop met veel opbergruimte achter de knieschotten. Via de trap in de hal kunt u de ruime zolder van het oude gedeelte bereiken, die thans dienst doet als royale zolderberging, maar die eventueel ook nog ingericht kan worden als extra slaapkamer.

Een bijzondere woonboerderij met veel leefruimte binnen én buiten, een ideale plek voor kinderen om op te groeien en de mogelijkheid om kantoor of praktijk aan huis te houden. De afstand tot de A-15 van 4 autominuten maakt de locatie extra aantrekkelijk.

* Rijksmonument;
* Muren gerenoveerd in 2019;
* Super luxe eikenhouten keuken (2014);
* Luxe badkamer;
* Strakke wanden;
* Massief houten vloer;
* Scandinavische Houtkachel;
* Buitenom in 2019 geschilderd;
* Bouwjaar 1870;
* Woonoppervlakte: 235 m²;
* Inhoud: 985 m³.
* Schitterende binten;
* 5 slaapkamers;
* Heerlijke zonnige tuin met uitzicht op monumentale herenhuizen;
* Geïsoleerd dak;
* Waterput;
* Uitermate sfeervol.

Het meest smaakvolle huis van de Betuwe!

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.