Terug naar volledige woningaanbod

Erichem – Erichemseweg 10b

Onder bod Vraagprijs € 800.000,- k.k.

Zonder enige twijfel het mooiste aanbod voor de paardenliefhebber. Tussen het stadje Buren en het dorp Erichem staat dit smaakvolle woonhuis met paardenverblijf op 10.067 m2. Een licht en modern complex geheel gebouwd in 2011. Nadat de huidige eigenaren in 2010 deze bijzondere lokatie hebben aangekocht, hebben zij de oude woning en verouderde stallen laten […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsErichem
AdresErichemseweg 10b
Postcode4117 GJ
Koopprijs€ 800.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie170 m2
Perceel oppervlakte10.067 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsErichem
AdresErichemseweg 10b
Postcode4117 GJ
Koopprijs€ 800.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud575 m3
Bouwjaar2011
Gebruiksoppervlakte woonfunctie170 m2
Perceel oppervlakte10.067 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseA
Tuintypentuin rondom

Zonder enige twijfel het mooiste aanbod voor de paardenliefhebber.

Tussen het stadje Buren en het dorp Erichem staat dit smaakvolle woonhuis met paardenverblijf op 10.067 m2.

Een licht en modern complex geheel gebouwd in 2011.

Nadat de huidige eigenaren in 2010 deze bijzondere lokatie hebben aangekocht, hebben zij de oude woning en verouderde stallen laten slopen. Vervolgens is er goedkeuring gekomen om nieuwbouw op de beste situering van het perceel te plaatsen. Daarna werd gekozen voor hoogwaardige materialen met sfeervolle afwerkingspunten.

Wanneer u de woning een keer komt bekijken zult u net als wij het idee hebben dat het werk vorige maand is opgeleverd. Het geheel verkeert in een uitmuntende staat van onderhoud. Of het nu gaat om de wanden, de vloeren of de plafonds, het houtwerk, de installaties of de keuken en het sanitair, alles is werkelijk als nieuw.

Door positieve omstandigheden is besloten de woning sneller dan verwacht te verkopen, daar e.e.a. juist zo is aangepakt om jarenlang van deze fijne plek te genieten.

Dit genieten laat de huidige eigenaar met een goed gevoel over aan de koper. Wij zijn er ook van overtuigd dat de koper hier een mooie tijd tegemoet gaat.

De living is opmerkelijk licht met een groot raam naar de tuin. De moderne open keuken, een lust voor het oog, is van alle gemakken voorzien en vormt een belangrijk item in deze ruimte. U kunt terwijl u kookt gezellig in contact blijven met de mensen in het zitgedeelte.

INDELING:

Begane grond: entree, ruime hal, schitterende L-vormige living waar het licht rijkelijk binnenstroomt door de vele mooie raampartijen. De houtkachel en de aanwezige vloerverwarming maken deze ruimte af. De half open keuken staat in een fijne verbinding met de leefruimte. U kunt vanuit de gehele woning genieten van het geweldige uitzicht. Alles is namelijk gericht op de zon en de views! Op de begane grond is verder nog een fijne werkkamer en een praktische bijkeuken aanwezig.

De verdieping telt maar liefst vier slaapkamers en de badkamer is licht en compleet uitgevoerd.

Uw paarden leven straks ook in weelde. Er zijn maar liefst vijf paardenstallen en een waskamer. Het geïsoleerde paardenverblijf is in 2013 gebouwd en van alle gemakken voorzien.

De paardenbak is professioneel uitgevoerd: 20 x 40 meter en gedraineerd. Voor de kenners onder ons, het betreft een Agterberg-bodem met sproeiinstallatie! De aanwezige paddock is met 400 m2 royaal bemeten.

De weilanden maken het geheel af. Uw eigen hooi en voldoende weidegang voor de paarden.

Graag laten we e.e.a. een keer aan u zien.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.