Terug naar volledige woningaanbod

Eck En Wiel – Wielseweg 74

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Op deze plek heeft u permanent een vakantiegevoel! De kopers van deze vrijstaande woning met garage zullen de tweede familie worden. Vanaf de eerste steen in 1920 is dit huis in dezelfde familie. Zij hebben nooit de behoefte gehad om te verhuizen. Daar komt nu verandering in. De kinderen zijn inmiddels al lang uitgevlogen en […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsEck En Wiel
AdresWielseweg 74
Postcode4024 BL
Koopprijs€ 495.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie173 m2
Perceel oppervlakte1.455 m2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsEck En Wiel
AdresWielseweg 74
Postcode4024 BL
Koopprijs€ 495.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud675 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie173 m2
Perceel oppervlakte1.455 m2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseF
Tuintypentuin rondom

Op deze plek heeft u permanent een vakantiegevoel!

De kopers van deze vrijstaande woning met garage zullen de tweede familie worden. Vanaf de eerste steen in 1920 is dit huis in dezelfde familie. Zij hebben nooit de behoefte gehad om te verhuizen. Daar komt nu verandering in. De kinderen zijn inmiddels al lang uitgevlogen en verkopers gaan kleiner wonen. Het gezin heeft hier een ongelooflijke fijne tijd gehad.

De tuin is zeldzaam. Grenzend aan een boomgaard in een oase van rust pal op het zuiden gesitueerd. Recent is de buitenserre gebouwd. Volgens de eigenaar hadden ze dit veel eerder moeten doen: fantastisch! Zelfs in de winter komen ze hier graag samen met de hele familie.

De garage is de droom van elke hobbyist!

Ook het huis is altijd met zorg en liefde bewoond en onderhouden. De slaapkamer, badkamer en bijkeuken zijn uitgebouwd. De keuken en de grote woonkamer zijn op de tuingericht.

Oorspronkelijk woonde oma bij het gezin maar zij had haar eigen gedeelte. Dit is later bij de woonkamer en hal gevoegd. Hierdoor is een ruime leefruimte ontstaan.

Indeling:
Begane grond: entree, grote hal, toilet, woonkamer, keuken, slaapkamer, bijkeuken, badkamer en eenvoudige voormalige keuken.

Verdieping:
Overloop met vijf slaapkamers.

– Grote leefruimte;
– Balken;
– Inbouwkeuken;
– Grote bijkeuken;
– Lichte, complete badkamer;
– Zonnig huis;
– Veel licht;
– Grote garage;
– Unieke tuin!

De ongelooflijke rust, de nabij gelegen uiterwaarden met strandjes van de rivier de Nederrijn, de boomgaarden: Hier wonen voelt elke dag als vakantie. Een bijzondere plek voor mensen die buiten willen leven en genieten. Toch bent u binnen 35 autominuten in Utrecht, Den Bosch, Nijmegen of Arnhem. Wilt u een nog completer beeld? Kijkt u dan eens naar de overzichtelijke plattegronden van de woning.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.