Terug naar volledige woningaanbod

Eck En Wiel – Wielseweg 18

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Super vrij op 870 m2… mooier wordt het niet… Op een breed perceel, aan één van de meest geliefde straten van de Betuwe, staat dit charmante halfvrijstaande huis met grote garage. Dit huis wordt met veel liefde bewoond en de eigenaren hebben alle jaren een heel bijzonder vrij gevoel in en rondom hun huis ervaren. […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsEck En Wiel
AdresWielseweg 18
Postcode4024 BK
Koopprijs€ 325.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie110 m2
Perceel oppervlakte870 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsEck En Wiel
AdresWielseweg 18
Postcode4024 BK
Koopprijs€ 325.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud380 m3
Bouwjaar1920
Gebruiksoppervlakte woonfunctie110 m2
Perceel oppervlakte870 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseD
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Super vrij op 870 m2… mooier wordt het niet…

Op een breed perceel, aan één van de meest geliefde straten van de Betuwe, staat dit charmante halfvrijstaande huis met grote garage.

Dit huis wordt met veel liefde bewoond en de eigenaren hebben alle jaren een heel bijzonder vrij gevoel in en rondom hun huis ervaren. Dit komt (denken wij) door de positionering van het huis op de kavel en de vrije uitzichten aan alle zijden van het huis. De serre annex tuinkamer (2016) is misschien wel het favoriete plekje van het huis, hier beleef je het buiten-binnen gevoel op z’n allerbest.

Inpandig is het huis uitstekend onderhouden en je kunt eigenlijk zo de verhuisdozen uitpakken!

Begane grond: entree, hal, woonkamer met rookkanaal, badkamer met ligbad, speelse trapopgang, knusse woonkeuken, bijkeukentje (met c.v.-ketel 2011) en heerlijke tuinkamer. Op de verdieping is een overloop met bergkast de toegang naar de 2 grote slaapkamers met bergruimten.

Dit is nu zo’n warme jas…

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.