Terug naar volledige woningaanbod

Eck En Wiel – Tielseweg 30

Vraagprijs € 569.000,- k.k.

Het visitekaartje van het dorp! Op een saillante locatie met prachtige vergezichten staat dit vrijstaande rietgedekte huis met dubbele, rietgedekte garage en grote schuur op circa 8.300 m2! Als je hier rondloopt, waan je je in je eigen wereldje. Het huis staat op een terpje en op goede afstand van de doorgaande weg. Door de […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsEck En Wiel
AdresTielseweg 30
Postcode4024 JM
Koopprijs€ 569.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie150 m2
Perceel oppervlakte8.358 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsEck En Wiel
AdresTielseweg 30
Postcode4024 JM
Koopprijs€ 569.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud540 m3
Bouwjaar1920
Gebruiksoppervlakte woonfunctie150 m2
Perceel oppervlakte8.358 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2
Tuintypengeen tuin

Het visitekaartje van het dorp!

Op een saillante locatie met prachtige vergezichten staat dit vrijstaande rietgedekte huis met dubbele, rietgedekte garage en grote schuur op circa 8.300 m2!

Als je hier rondloopt, waan je je in je eigen wereldje. Het huis staat op een terpje en op goede afstand van de doorgaande weg. Door de twee opritten en de grote parkeerplaats zijn hier tal van mogelijkheden. De schuur van maar liefst 240 m2 en de fraaie dubbele garage van bijna 40 m2 zijn voor de liefhebbers ideaal!

De grote raampartijen geven de indruk dat de omliggende natuur het verlengstuk is geworden van je interieur! Ook een groot pluspunt is dat de zon vrijwel in alle hoeken van het huis schijnt!

In de jaren ’80 is er een grote verbouwing geweest en sinds die tijd is er, naast het leggen van de nieuwe rieten kap, goed onderhoud geweest, maar geen modernisering meer.

Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met haard, woonkeuken, bijkeuken, badkamer met douche en wastafel en slaapkamer.
Verdieping: overloop, twee slaapkamers, tussenkamer en tweede badkamer.

* Schitterende locatie;
* Grote bijgebouwen;
* Rieten daken uit 2012;
* Veel licht;
* Gelijkvloers wonen;
* Veel vrijheid;
* Prachtig perceel.

Dit charmante huis geeft wonen een nieuwe betekenis!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.