Terug naar volledige woningaanbod

Eck En Wiel – Rijnbandijk 6a

Vraagprijs € 600.000,- k.k.

Graag vragen wij uw aandacht voor deze vrijstaande buitendijkse woning met multifunctioneel bijgebouw op een perceel van 1.700 m2. Een woning van formaat. Volledig geïsoleerd en uniek gelegen tussen recreatieterreinen met uitzicht over de rivier de Rijn en de Utrechtse Heuvelrug. Zelden komen we zoveel mogelijkheden tegen. Het perceel ligt aan de Rijnbandijk, met een […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsEck En Wiel
AdresRijnbandijk 6a
Postcode4024 BM
Koopprijs€ 600.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie147 m2
Perceel oppervlakte1.700 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsEck En Wiel
AdresRijnbandijk 6a
Postcode4024 BM
Koopprijs€ 600.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud660 m3
Bouwjaar1926
Gebruiksoppervlakte woonfunctie147 m2
Perceel oppervlakte1.700 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseD
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenvoorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering

Graag vragen wij uw aandacht voor deze vrijstaande buitendijkse woning met multifunctioneel bijgebouw op een perceel van 1.700 m2.

Een woning van formaat. Volledig geïsoleerd en uniek gelegen tussen recreatieterreinen met uitzicht over de rivier de Rijn en de Utrechtse Heuvelrug. Zelden komen we zoveel mogelijkheden tegen.

Het perceel ligt aan de Rijnbandijk, met een riant parkeerterrein voor eigen gebruik. U zult de eerste keer dat u de woning bezoekt, net zo verrast zijn als wij over de ligging en ongekende privacy. Eenmaal aangekomen bij het huis stapt u uit de auto zo in een echte camping. De bestemming van dit perceel is recreatie, de gemeente Buren wil ook meewerken aan bestemming wonen.

Laten we in de woning beginnen. Sfeervol, opmerkelijk licht en met rondom uitzicht over een andere camping en de rivier. De woonkamer bestaat uit een grote ruimte (voorheen meerdere kamers) en een open (leuke) keuken. Deze twee ruimtes staan met elkaar in open verbinding en lopen soepel in elkaar over. De woning is voorzien van twee badkamers.

Aan de achterzijde van de woning is een gastenverblijf/vakantievertrek gerealiseerd met een eigen opgang, woonkamer en sanitaire voorzieningen.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers. Tevens is hier eenvoudig een derde slaapkamer te realiseren. Hier bevindt zich ook de complete badkamer.

Het huis is voorzien van volledige dubbele beglazing (kunststof kozijnen), dakisolatie (warmdakconstructie), vloer- en muurisolatie.

Onder de woning is er ook nog een grote kelder.

Het bijgebouw (2002) met slaapvliering kan gebruikt worden om te werken aan huis. Het gebouw is als “woonhuis” gebouwd en is voorzien van: spouwmuren, volledig geïsoleerd, brandwerende vloeren/wanden en deuren. Daarnaast ook goed te gebruiken voor recreatiedoeleinden, kantoor aan huis, Bed&Breakfast, groeps-accommodatie, hobbyruimte en/of als gastenverblijf. De dubbele garage/werkplaats met dubbele carport is ideaal voor de ZZP-ers en hobbyisten.
Dit gebouw biedt echt tal van mogelijkheden!

Indeling bijgebouw: dubbele werkruimte/garage.
Verdieping: een vijftal slaapkamers + woonkamer / keuken + badkamer + toilet en gezamenlijke ruimte.

Eén zijn met de natuur, enorm veel mogelijkheden en dat zo centraal gelegen.

We laten u binnenkort graag kennismaken met misschien wel uw volgende plek!

Kenmerken:
– Aantal mogelijke slaapkamers 8 (woonhuis 3 en het bijgebouw 5);
– 3 badkamers aanwezig;
– Er is een dubbele garage/werkplaats met dubbele carport aanwezig.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.