Terug naar volledige woningaanbod

Eck En Wiel – Kalverlandseweg

Vraagprijs € 72.000,- k.k.

Aan de rand van het dorp gelegen perceel grond van 7.200 m2. Op de hoek van de Adam van Delenstraat en de Kalverlandseweg ligt een perceel grond dat te koop wordt aangeboden. Geschikt voor het houden van kleinvee, aanleggen van een boomgaard of i.d. De bestemming is agrarisch, dus geen bouwbestemming. Vraagprijs: € 10,- k.k. […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsEck En Wiel
AdresKalverlandseweg
Postcode4024 BT
Koopprijs€ 72.000,- k.k.
StatusBeschikbaar

Bekijk alle kenmerken

PlaatsEck En Wiel
AdresKalverlandseweg
Postcode4024 BT
Koopprijs€ 72.000,- k.k.
StatusBeschikbaar

Aan de rand van het dorp gelegen perceel grond van 7.200 m2.

Op de hoek van de Adam van Delenstraat en de Kalverlandseweg ligt een perceel grond dat te koop wordt aangeboden. Geschikt voor het houden van kleinvee, aanleggen van een boomgaard of i.d.

De bestemming is agrarisch, dus geen bouwbestemming.

Vraagprijs: € 10,- k.k. per m2.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.