Terug naar volledige woningaanbod

Echteld – Den Akker 3

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 539.000,- k.k.

Uitnodigend, opvallend ruim, landelijk, fantastisch weids uitzicht over een groene oase en 100% privacy en rust. Het zijn zo maar de eerste gedachten en gevoelens die bij ons opkwamen bij ons bezoek aan dit vrijstaande huis. Trots presenteren wij u dan ook deze zesslaapkamer tellende woning met een echte woonkeuken, grote bijkeuken, riante garage/multifunctionele ruimte, […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsEchteld
AdresDen Akker 3
Postcode4054 MD
Koopprijs€ 539.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie225 m2
Perceel oppervlakte1.460 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsEchteld
AdresDen Akker 3
Postcode4054 MD
Koopprijs€ 539.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud790 m3
Bouwjaar1920
Gebruiksoppervlakte woonfunctie225 m2
Perceel oppervlakte1.460 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Aantal verdiepingen4
Tuintypentuin rondom

Uitnodigend, opvallend ruim, landelijk, fantastisch weids uitzicht over een groene oase en 100% privacy en rust. Het zijn zo maar de eerste gedachten en gevoelens die bij ons opkwamen bij ons bezoek aan dit vrijstaande huis.

Trots presenteren wij u dan ook deze zesslaapkamer tellende woning met een echte woonkeuken, grote bijkeuken, riante garage/multifunctionele ruimte, vrijstaande schuur en parkachtige tuin op 1.460 m2 eigen. Ruimte dus om met dieren te wonen.

De woning vindt u in een autoluwe woonomgeving met water en strandjes, grenzend aan beschermd natuurgebied. Heel bijzonder wonen.
Het geheel is uitermate geschikt voor mensen die houden van het buitenleven en van paarden in het bijzonder. Er kan zelfs te paard via de uiterwaarden door de prachtige natuurgebieden worden gereden tot over de grens bij Duitsland.

Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1920 en in 1993 is het nagenoeg opnieuw opgetrokken.

Indeling:

Entree, ruime hal, grote woonkeuken, woonkamer met balkenplafond en houtkachel: heel gezellig. Deze ruimtes zijn heerlijk licht en hebben een fijn binnen – buiten gevoel. Binnendoorgang naar garage en bijkeuken.

Verdieping: overloop, zes slaapkamers en complete, functionele badkamer.

Steektrap naar flinke zolderruimte.

Buitenom krijgt u een volledige rust over u. Het is hier relaxen op de veranda, genieten, goed op de zon georiënteerd en ook voor uw dieren een paradijsje! Dit zal na de dijkverzwaring, die volgens prognose plaatsvindt in circa 2024, niet veranderen.

– Tien zonnepanelen;
– Glasvezel in de straat;
– Natuurgebied Natura 2000;
– Oase van rust en privacy;
– 6 slaapkamers;
– Grote woonkeuken;
– Veel licht;
– De huidige bewoners huren nu ruim 2.000 m2 grond extra.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.