Terug naar volledige woningaanbod

Culemborg – Anthony van Lalainglaan 51

Nieuw Vraagprijs € 395.000,- k.k.

Prachtig pand om wonen en werken aan huis te combineren, uitermate geschikt voor ZZP-er die werkruimte aan huis zoekt! BIJZONDER WOON- EN WERKPAND IN COMBINATIE OF GESPLITST GEHEEL ZELF TE GEBRUIKEN OF OM TE VERHUREN! Uiteraard ook geschikt om er in het geheel een woning van te maken. Op aansprekende locatie in alom geliefde woonwijk […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsCulemborg
AdresAnthony van Lalainglaan 51
Postcode4101 HT
Koopprijs€ 395.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie177 m2
Perceel oppervlakte250 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsCulemborg
AdresAnthony van Lalainglaan 51
Postcode4101 HT
Koopprijs€ 395.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud585 m3
Bouwjaar1957
Gebruiksoppervlakte woonfunctie177 m2
Perceel oppervlakte250 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
Tuintypenachtertuin, voortuin

Prachtig pand om wonen en werken aan huis te combineren, uitermate geschikt voor ZZP-er die werkruimte aan huis zoekt!

BIJZONDER WOON- EN WERKPAND IN COMBINATIE OF GESPLITST GEHEEL ZELF TE GEBRUIKEN OF OM TE VERHUREN!

Uiteraard ook geschikt om er in het geheel een woning van te maken.
Op aansprekende locatie in alom geliefde woonwijk ligt aan een parkachtige laan deze halfvrijstaande woning met kantoor, ruime bovenwoning, oprit en tuin.

Het oude stadscentrum ligt op fietsafstand evenals een buurtwinkelcentrum. De straat zelf heeft een verbindingsfunctie van en naar de binnenstad. Ook bereikt u vrijwel direct het wandelpark de Plantage, de prachtige dijken en uiterwaarden van Culemborg. Bovendien biedt zowel de A2 als het NS-Station snelle verbindingen naar Utrecht en het zuiden van het land.

Het pand is lang in gebruik geweest als praktijkruimte voor fysiotherapie en een internetbedrijf met daarboven een zelfstandige woning met eigen opgang en mooi groot dakterras. Het geheel is daardoor zeer geschikt als woon-werkpand, maar ook is dubbele bewoning, al dan niet met mantelzorg mogelijk te maken. Of bijvoorbeeld kantoor aan huis, hobby, atelier, studio, trainings- of oefenruimte. De bovenwoning kunt u zelf gaan gebruiken of apart aan derden verhuren. Aan u de keuze en de uitnodiging om hier uw eigen invulling of droom te realiseren!

De staat van onderhoud is goed. De karakteristieke woning werd degelijk gebouwd in 1957. Rond 1998 is er rigoureus verbouwd. De praktijkruimte op de parterre werd afgesplitst van de woning erboven. De bovenwoning is op de 1e en 2e verdieping flink vergroot, heringedeeld (geschikt gemaakt voor een gezin), voorzien van een nieuwe (extra) kap en het geheel is geïsoleerd. U treft hier een complete woning aan met een netto woonoppervlak van ca. 90 m² met een privé dakterras van ca. 21 m². De praktijkruimte op de parterre omvat netto ca. 85 m².

De tuin beneden is zowel vanuit de bedrijfsruimte als via een buitentrap vanaf de bovenwoning bereikbaar.
In de achtertuin,die heerlijk vrij en op het zonnige zuid-westen is gelegen staat tevens een extra houten tuinhuisje.

De inhoud van het pand omvat totaal ca. 585 m³ en het geheel staat op 250 m² eigen grond.

Wij nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen en met ons van gedachten te wisselen over uw wensen en mogelijkheden!

Indeling
Begane grond (kantoor):
Oprit met zij-entree naar de balie- c.q. ontvangstruimte; toilet met voorportaaltje; grote, enigszins U-vormige praktijkruimte met kastenwand, openslaande tuindeuren, inbouwverlichting en deels een spiegelwand. Aangebouwde tussenhal, alsmede een 2e werkruimte (in de voormalige garage) met eenvoudig keukenblok, aparte cv. ketel voor de parterre. Eigen zij-entree naar de bovenwoning met hal, (gezamenlijke) meterkast, trapkast en trap naar boven.

Eerste verdieping (wonen):
Overloop met toilet; kleine badkamer met zitbad en wastafel; slaap-/logeer- /studeerkamer (ca. 6 m²); royale living (ca. 35 m²) met mooie parketvloer, Frans balkon aan de voorzijde, speels niveauverschil, gas openhaard en openslaande deuren naar het grote, zonnige dakterras van ca. 21 m²; compacte halfopen hoekkeuken met vernieuwde inbouwapparatuur.

Tweede verdieping (wonen):
Vaste trap naar overloop met ruime wasruimte + opstelling HR cv. combiketel (voor de bovenwoning); 2 grote slaapkamers, waarvan 1 met Frans balkon en 1 met dakkapel en inloopkast.

– Het geheel heeft de bestemming wonen
– Zeer veel mogelijkheden
– Prachtige locatie
– Tuin op het zuid-westen
– Vrij uitzicht
– Veel mogelijkheden

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.