Terug naar volledige woningaanbod

Buren – Prins Frederik Hendrikstraat 15

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 279.000,- k.k.

Een plekje voor de fijnproever. Dit stukje van de Prins Frederik Hendrikstraat is een heel rustig hofje gelegen op loopafstand van het prachtige binnenstadje. Het betreft een plek waar je het zonder auto prima af zou kunnen. Werkelijk alles is vanuit hier te lopen of te fietsen. De bushalte is op 2 minuten loopafstand. Voor […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsBuren
AdresPrins Frederik Hendrikstraat 15
Postcode4116 EV
Koopprijs€ 279.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie102 m2
Perceel oppervlakte179 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsBuren
AdresPrins Frederik Hendrikstraat 15
Postcode4116 EV
Koopprijs€ 279.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud400 m3
Bouwjaar1975
Gebruiksoppervlakte woonfunctie102 m2
Perceel oppervlakte179 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseC
Tuintypenachtertuin, voortuin

Een plekje voor de fijnproever.

Dit stukje van de Prins Frederik Hendrikstraat is een heel rustig hofje gelegen op loopafstand van het prachtige binnenstadje.

Het betreft een plek waar je het zonder auto prima af zou kunnen. Werkelijk alles is vanuit hier te lopen of te fietsen. De bushalte is op 2 minuten loopafstand.

Voor het geval je (deels) afhankelijk zou zijn van een eigen auto, is het goed om te weten dat er veel parkeerplekken beschikbaar zijn en dit huis over een eigen garage beschikt.

Duidelijk met gemengde gevoelens laten de bewoners het huis achter, het huis waar zij met zoveel plezier in hebben gewoond. Het comfort, het gevoel van beschermd wonen, zo rustig en toch centraal gelegen zal hen in de toekomst nog wel eens aan de tijd in de Prins Frederik Hendrikstraat doen terugdenken.

De ruime ontvangsthal maakt het iedere dag weer fijn thuiskomen. Deze hal met grote provisiekast biedt een binnendoorgang naar de garage.

De sfeervolle, lichte woonkamer is over de gehele breedte van de woning en heerlijk tuingericht. De luxe open keuken is van alle gemakken voorzien. Het semi kookeiland is een feest voor alle kookliefhebbers!

Op de verdieping bevinden zich drie prachtige slaapkamers. Deze kamers zijn voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. De prachtige badkamer is een lust voor het oog. Mooie inloopdouche, strakke tweede wc en dito meubel. Heel goed gedaan. Praktisch is de was- en cv-ruimte. Ideaal met een toegang tot de bergzolder (boven de garage).

Buitenom is er met veel aandacht en liefde een strakke tuin aangelegd. Achterin staat een houten tuinhuis.

Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud en valt na de overdracht zonder veel werkzaamheden te betrekken.

Graag nodigen wij je hierbij uit om de woning een keer met ons te bezichtigen.

– Met garage;
– Luxe keuken;
– Prachtige badkamer;
– Sfeervolle houten vloer;
– Drie slaapkamers;
– Voldoende bergruimte;
– Praktische wasruimte;
– Strakke tuin;
– Veel licht;
– Leuk en rustig gelegen;
– Oplaadpunt elektrische auto.

We kijken uit naar je komst.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.