Terug naar volledige woningaanbod

Buren – Julianalaan 19

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 235.000,- k.k.

De natuur in je huis! Dit ruime halfvrijstaande huis staat op een voortreffelijke locatie met uitzicht op Het Plantsoen en beschikt over een mogelijkheid tot eigen kantoor/praktijkruimte en een uitgebouwde woonkeuken! Deze bijzondere plek zorgt in elk jaargetij voor veel woongenot. Het uitzicht is echt prachtig en het huis is heerlijk ruim. Het huis heeft […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsBuren
AdresJulianalaan 19
Postcode4116 CH
Koopprijs€ 235.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie130 m2
Perceel oppervlakte206 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsBuren
AdresJulianalaan 19
Postcode4116 CH
Koopprijs€ 235.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud425 m3
Bouwjaar1972
Gebruiksoppervlakte woonfunctie130 m2
Perceel oppervlakte206 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
Tuintypenachtertuin, voortuin

De natuur in je huis!

Dit ruime halfvrijstaande huis staat op een voortreffelijke locatie met uitzicht op Het Plantsoen en beschikt over een mogelijkheid tot eigen kantoor/praktijkruimte en een uitgebouwde woonkeuken!

Deze bijzondere plek zorgt in elk jaargetij voor veel woongenot. Het uitzicht is echt prachtig en het huis is heerlijk ruim.

Het huis heeft de volgende indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de Z-vormige woonkamer. De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer. Door het zijraam is er veel lichtinval en is er een fijn eetgedeelte in de kamer. De uitgebouwde woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde met uitzicht in de tuin.

Eerste verdieping:
Via open trap naar overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een mooi vrij uitzicht. Aan de achterzijde zijn er twee slaapkamers gesitueerd welke zijn voorzien van inbouwkasten en rolluiken. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, ligbad en een wastafel.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels afsluitbare deur en via vaste trap naar de voorzolder met CV – ketel en zijraam voor voldoende lichttoetreding. Toegang tot een mooie vierde slaapkamer welke is voorzien van vloerbedekking met dakkapel.

Tuin:
Achtertuin gelegen op het Noord – Oosten. Het betreft een verzorgde, onderhoudsvriendelijke tuin.

De garage is verbouwd met mogelijkheid tot praktijkruimte. Deze ruimte is verwarmd en voorzien van kitchenette en toilet.

– Schitterend uitzicht;
– Heerlijk rustig;
– Mogelijkheid tot praktijk-/kantoorruimte aan huis;
– Woonkeuken;
– Vier slaapkamers;
– Ruime badkamer;
– Heel veel licht;
– Begane grond;
– Oprit.

Deze plek geeft rust en het huis biedt ruimte!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.