Terug naar volledige woningaanbod

Buren – Buitenhuizenpoort 23

Vraagprijs € 380.000,- k.k.

Een luxueus en harmonieus geheel in het oude stadje met een mediterrane tuin op het zuiden. Gelegen aan de voormalige toegangsweg naar het kasteel van Buren, temidden van gezichtsbepalende panden ligt deze smaakvol gerenoveerde stadswoning. In 2017 is dit fraaie huis door de huidige bewoners volledig gerenoveerd. Met veel liefde en met gevoel voor ruimte, […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsBuren
AdresBuitenhuizenpoort 23
Postcode4116 CA
Koopprijs€ 380.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie131 m2
Perceel oppervlakte158 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsBuren
AdresBuitenhuizenpoort 23
Postcode4116 CA
Koopprijs€ 380.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud460 m3
Bouwjaar1876
Gebruiksoppervlakte woonfunctie131 m2
Perceel oppervlakte158 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseC
Tuintypenachtertuin, voortuin

Een luxueus en harmonieus geheel in het oude stadje met een mediterrane tuin op het zuiden.

Gelegen aan de voormalige toegangsweg naar het kasteel van Buren, temidden van gezichtsbepalende panden ligt deze smaakvol gerenoveerde stadswoning.

In 2017 is dit fraaie huis door de huidige bewoners volledig gerenoveerd. Met veel liefde en met gevoel voor ruimte, licht en lijnenspel is het gehele woonhuis omgetoverd tot een paleisje.

Alles is even luxe en comfortabel.

INDELING

De woning heeft in het geheel een verrassende indeling.

Op de begane grond is de centrale gang doorgebroken waardoor er een open plattegrond is gecreëerd met verschillende functies. Aan de voorzijde is de woonkamer die wordt gekenmerkt door de strakke haard en prachtige massief houten vloer. Een heerlijke plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt. De speelruimte en/of werkkamer is ideaal voor de thuiswerker. Separaat en toch samen.

De achterzijde, grenzend aan de besloten binnentuin die op het zuiden is gelegen, heeft een eetkamer met openslaande deuren en je geniet hier heerlijk van de privacy en de rust. De luxe keuken is stijlvol ingericht met moderne apparatuur waaronder een groot Boretti gasfornuis en fraaie details die wij u graag laten zien.

Vanuit de eetkamer is de binnentuin te bereiken: een heerlijke binnentuin om onder de veranda of in de zon te zitten.

De verdieping is ook volledig opnieuw ingedeeld. De slaapkamers zijn alle drie heerlijk groot. Op de overloop zijn de spanten en gordingen nog in zicht. De prachtige badkamer biedt alle mogelijke comfort: een vrijstaand bad, inloopdouche met stortdouche, twee wastafels met meubel en een tweede toilet. De achterzijde van de woning is volledig opgetrokken vanaf de eetkamer en keuken met plat dak.

– Prachtige houten vloer
– Ideaal voor thuiswerkers
– 131 m2 woonoppervlakte
– Nieuwe leidingen en elektra
– Geïsoleerde vloeren, muren en ook het dak is geïsoleerd
– Dubbele beglazing
– Korte afstand van slager, supermarkt, school en kinderopvang
– Op loopafstand van Tennisbaan en tegenover een terras
– De tuin is ook via poort/straat middels achterom bereikbaar

Een pareltje in de binnenstad

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.