Terug naar volledige woningaanbod

Buren – Beatrixstraat 4

Onder bod Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Wat een gezellig huis en wat een heerlijke plek! In deze buurt woon je fijn. Met pijn in het hart neemt de huidige eigenaar afscheid van haar geliefde plek. Ver weg gaat ze niet, want de wijk wil ze echt niet uit. Ze hoopt dat nieuwe mensen hier net zo veel plezier gaan beleven als […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsBuren
AdresBeatrixstraat 4
Postcode4116 CV
Koopprijs€ 275.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie95 m2
Perceel oppervlakte222 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsBuren
AdresBeatrixstraat 4
Postcode4116 CV
Koopprijs€ 275.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud300 m3
Bouwjaar1950
Gebruiksoppervlakte woonfunctie95 m2
Perceel oppervlakte222 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen4
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Wat een gezellig huis en wat een heerlijke plek! In deze buurt woon je fijn.

Met pijn in het hart neemt de huidige eigenaar afscheid van haar geliefde plek. Ver weg gaat ze niet, want de wijk wil ze echt niet uit. Ze hoopt dat nieuwe mensen hier net zo veel plezier gaan beleven als zij.

Dit sfeervolle halfvrijstaande huis ligt in het oog springende straatje en ziet er uitnodigend uit. Achter de voordeur is daar eerst de hal met plek voor de jassen, toilet en toegang tot de kelder. Vervolgens kom je de woonkamer binnen aan de achterzijde waar een logische plek is om de eettafel te plaatsen. Aan de voorzijde van de woonkamer is het gezellige zitgedeelte met schouw en (elektrische) kachel. Een heerlijke plek om je terug te trekken met het gezin of met gasten bij de warmte van het vuur.

Een doorloop biedt toegang tot de uitgebouwde keuken. Deze keuken is volledig gemoderniseerd en voorzien van een luxe inbouwkeuken.

De tuin is een echte verrassing voor de rustzoekers onder ons. Een lekker beschutte plek met een goede verbinding met de keuken. Dit maakt het een fijne plek om een groot gedeelte van het jaar buiten te eten en te genieten. Tegen de keuken is een goede berging geplaatst: makkelijk voor de tuinspullen en de fietsen.

De verdieping is efficiënt. Een overloop met toegang tot twee goed bruikbare slaapkamers en een extra kamer om te werken of te strijken. De aanwezig doucheruimte is functioneel.

Het historische centrum van deze mooie stad bereik je lopend! Hier kun je genieten van diverse restaurantjes, terrassen, de slager, de bakker en alle prachtige monumentale gebouwen.

We laten je dit huis graag zien. Tot snel aan de Beatrixstraat 4!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.