Terug naar volledige woningaanbod

Beusichem – Voorkoopstraat 2

Vraagprijs € 945.000,- k.k.

Zo vrij, zo licht, zo comfortabel. Op de grens van Beusichem – Culemborg, werd in 1993 op deze droomlocatie een degelijk, modern en comfortabel huis gebouwd. De huidige eigenaar besloot alleen de beste materialen te gebruiken en geheel gelijkvloers te gaan wonen. Bij de destijdse ontwikkeling op de ruim 2 hectare grond was comfort voor […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsBeusichem
AdresVoorkoopstraat 2
Postcode4112 NM
Koopprijs€ 945.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie222 m2
Perceel oppervlakte21.470 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsBeusichem
AdresVoorkoopstraat 2
Postcode4112 NM
Koopprijs€ 945.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud775 m3
Bouwjaar1993
Gebruiksoppervlakte woonfunctie222 m2
Perceel oppervlakte21.470 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseB
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenvoorzien van elektra

Zo vrij, zo licht, zo comfortabel.

Op de grens van Beusichem – Culemborg, werd in 1993 op deze droomlocatie een degelijk, modern en comfortabel huis gebouwd. De huidige eigenaar besloot alleen de beste materialen te gebruiken en geheel gelijkvloers te gaan wonen. Bij de destijdse ontwikkeling op de ruim 2 hectare grond was comfort voor z’n paarden eveneens een van de voornaamste reden om alles uit deze bijzondere plek te halen. Daarom realiseerde de eigenaar naast de villa nog een schitterend inpandig te bereiken bijgebouw waarin een praktijkruimte werd gerealiseerd naast de prachtige paardenstallen.

Aan (stal-)ruimte mocht het niet ontbreken, er is naderhand nog een royale schuur gebouwd van 180 m2, met extra paardenstallen en een grote opslagruimte.

De villa heeft een praktisch indeling en is werkelijk perfect onderhouden. Alles straalt comfort, rust en licht uit.

Binnen in de woning ervaart u direct de ruimtelijkheid, de rust en het vrije gevoel. Door de praktische plattegrond en grote raampartijen ervaart u buiten letterlijk binnen. Al deze kenmerken komen vooral samen in de living: het hart van de villa.

Op de begane grond is verder een indrukwekkende ontvangsthal met toiletruimte en garderobe, toegang naar de (ouder) slaapkamer met complete badkamer. Koken wordt een beleving op zich, dit gezien het aanwezige comfort in de keuken en het fantastische uitzicht. De praktische bijkeuken, praktijkruimte (met eigen entree en toiletruimte) en de inpandige garage maken de indeling op de begane grond compleet.

De verdieping bereikt u middels de fraaie trap, deze woonlaag telt 2 slaapkamers, waarvan eenvoudig 3 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Van de huidige bergruimte met cv ketel kan eventueel een 4e kamer gemaakt worden. Gasten of kinderen hebben hun eigen badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

Voor liefhebbers van het buitenzijn is het een paradijs. Hier woont u volledig vrij en 100 meter verder zit u in een woonwijk van Culemborg. Een hele bijzondere plek.

Graag nodigen wij u uit om al dit moois een keer met ons te bekijken. De woning zou voor uw situatie of fase van uw leven wellicht net zo passend zijn, als deze is geweest voor de huidige eigenaren. Niet voor niets hebben zij bijna 25 jaar op deze bijzondere plek gewoond.

We kijken er naar uit om u op de Voorkoopstraat te mogen begroeten.

Bijzonderheden:
– Het geheel aankopen met meer (maximaal van 4,15 hectare) of minder grond is bespreekbaar.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.