Terug naar volledige woningaanbod

Beusichem – Lekdijk Oost 3

Vraagprijs € 849.000,- k.k.

Zo’n uitzonderlijke en schilderachtige locatie komen wij zelden tegen! Uw eigen thuis met een juweel van een T-boerderij op een perceel van 4.376 m2 eigen grond! U vindt dit droomobject buitendijks in alle rust en privacy. De zeer karakteristieke, rietgedekte boerderij is geheel gerenoveerd en het achterhuis is zelfs volledig in stijl herbouwd. Met zorg, […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsBeusichem
AdresLekdijk Oost 3
Postcode4112 PB
Koopprijs€ 849.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie230 m2
Perceel oppervlakte4.376 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsBeusichem
AdresLekdijk Oost 3
Postcode4112 PB
Koopprijs€ 849.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud790 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie230 m2
Perceel oppervlakte4.376 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen3
Tuintypentuin rondom

Zo’n uitzonderlijke en schilderachtige locatie komen wij zelden tegen!

Uw eigen thuis met een juweel van een T-boerderij op een perceel van 4.376 m2 eigen grond! U vindt dit droomobject buitendijks in alle rust en privacy.

De zeer karakteristieke, rietgedekte boerderij is geheel gerenoveerd en het achterhuis is zelfs volledig in stijl herbouwd. Met zorg, aandacht en duurzame materialen hebben de verbouwingen en herbouw plaatsgevonden. In alle facetten is comfort verwerkt!

Een zeer uniek, sfeervol object op een locatie waarvan wij ons afvragen of u ergens anders ooit mooier kunt wonen.

Begane grond: entree, riante hal, toilet, praktische bijkeuken, living met erker en vloerverwarming, gezellige woonkeuken, portaal, slaapkamer en grote, complete badkamer. De badkamer is vanaf de slaapkamer en de hal bereikbaar.
Verdieping: overloop, 4 flinke slaapkamers met een mogelijkheid om een 5de te creëren.

Bijzonderheden:
* Living met een fantastisch uitzicht, schouw met houtkachel, balkenplafonds, erker en openslaande deuren.
* Sfeervolle woonkeuken aan de zonnige dijkzijde, geheel in stijl van het huis en voorzien van een koelkast, vaatwasser, fornuis met oven, afzuigkap en een hardstenen aanrechtblad.
* Riante badkamer met tweede toilet, ligbad, aparte douche en twee wastafels. Ook deze ruimte beschikt over vloerverwarming.
* De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
* Ideaal is dat de boerderij over een slaap- en badkamer op de parterre beschikt!
* Het achterhuis is opnieuw opgetrokken, dit gedeelte is volledig geïsoleerd en het voorhuis is grotendeels geïsoleerd.
* De stijlvolle schuur met carport is ook opnieuw opgetrokken. Tevens staat er ook nog een eenvoudige schuur op het terrein.

De Lekdijk Oost ligt aan de rand van Beusichem. Op enige minuten is het karakteristieke centrum van Beusichem bereikbaar en ook Culemborg ligt op korte gunstige afstand met al haar voorzieningen. Via de provinciale weg is de rijksweg A2 eenvoudig bereikbaar en binnen enkele autominuten te bereiken.

Buitenplaats “Killestein” is idyllisch gelegen, waarbij door de combinatie van natuur en buitengevoel en de mooie leefruimten van de vertrekken van de boerderij het geheel tot een uniek bezit maken.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.