Terug naar volledige woningaanbod

Beusichem – Burgemeester Hommesstraat 42

Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Met een betoverend uitzicht, perfect op de zon en met een riant terras van 25 m² is dit een uitzonderlijk aanbod! In het moderne appartementencomplex “Hof van Beusichem” ligt dit mooie, ruime appartement op de eerste verdieping. Bij dit fantastische appartement behoort een eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage en een ruime inpandige berging en een […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsBeusichem
AdresBurgemeester Hommesstraat 42
Postcode4112 LS
Koopprijs€ 400.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie96 m2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1

Bekijk alle kenmerken

PlaatsBeusichem
AdresBurgemeester Hommesstraat 42
Postcode4112 LS
Koopprijs€ 400.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud300 m3
Bouwjaar2007
Gebruiksoppervlakte woonfunctie96 m2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1
Tuintypenzonneterras

Met een betoverend uitzicht, perfect op de zon en met een riant terras van 25 m² is dit een uitzonderlijk aanbod!

In het moderne appartementencomplex “Hof van Beusichem” ligt dit mooie, ruime appartement op de eerste verdieping. Bij dit fantastische appartement behoort een eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage en een ruime inpandige berging en een aparte berging in het souterrain.

Dit appartement beschikt over een van de mooiste balkons en een van de grootste inpandige bergingen/bijkeukens.

De woning bestaat uit een centrale gang met garderobe en deuren naar de ruime slaap- of studeerkamer, het eerste toilet en de meterkast. Vanuit de gang komt u in een zeer royale living met open keuken. De woonkamer biedt u toegang tot de ”master bedroom” en het op het westen gelegen ruime buitenterras met een adembenemend vrij uitzicht.
De ramen beschikken aan de buitenzijde over elektrisch te bedienen zonwering.

De “master bedroom'” is direct verbonden met de badkamer die voorzien is van een inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel.

De open keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en tweepersoons vaatwasmachine. Vanuit de keuken met leuke doorkijk heeft u toegang tot de grote berging c.q. bijkeuken waar tevens de technische installaties en de witgoedaansluitingen zijn.

De woning beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex. Daarnaast bevindt zich in het souterrain een aparte ruime berging. Het complex heeft een ruim en licht atrium, beschikt over twee liften en een groot gezamenlijk buitenterras.

Een unieke kans om ‘op stand’ te wonen in een modern appartementencomplex met een actieve, betrokken en financieel gezonde vereniging van eigenaren. De minimale leeftijd voor bewoning is 50 jaar.

Het dorp Beusichem heeft een kleine kern met onder andere een supermarkt, bakker, slager en restauratieve voorzieningen. Het NS-station Culemborg ligt op 5 minuten rijafstand.

De servicekosten bedragen € 184,- per maand.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.