De verkoop van je huis

Verkoopbegeleiding

De verkoop van je huis, een belangrijke stap in je leven. Maar hoe pak je dat aan? Familie Beekhuizen Makelaardij helpt je graag. Wij begeleiden met veel plezier en professionele aandacht het verkoopproces van je woning.

Wist je dat je bij Familie Beekhuizen Makelaardij de grootste kans hebt om je woning met het beste resultaat te verkopen? Al meer dan 20 jaar zijn wij marktleider in de verkoop van woningen in de Betuwe. Wij geloven in beloven:

☑️ Meeste verkooptransacties;
☑️ Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
☑️ Snelle verkooptijden;
☑️ Beste onderhandelingsresultaat;
☑️ Altijd een eerlijk en duidelijk advies;
☑️ Volledige inzet voor optimaal resultaat;
☑️ Maximaal resultaat door onze verkooptools;
☑️ Je houdt meer over aan de opbrengst van je woning.

Wij maken het verschil

Wij verkopen je huis graag samen met jou. We geloven in een persoonlijke benadering, zoals oprichtster Heleen dit ook van oudsher deed. We zijn uitgegroeid tot de nummer 1 in de Betuwe, en dat is niet voor niks. We kennen de regio als geen ander en hebben hier – als geboren en getogen Betuwers – veel contacten. Zo hebben we ook een grote database aan woningzoekenden.

Onze familie bestaat uit een groot en hecht team aan makelaars met elk een eigen specialisme. We geven altijd duidelijk advies, hebben ruime kennis van zaken en werken snel. Bovendien staan we ook buiten kantooruren voor je klaar. Met onze kennis van de nieuwste technologie en onze eigen creativiteit, vinden we voor ieder pand een passende manier om de belangstelling van potentiële kopers te wekken. En nog snel ook.

Al een mogelijke koper?

Soms heb je zelf al een geïnteresseerde koper gevonden voor je woning. Ook dan wil je alles goed en professioneel regelen. Voor deze verkopers hanteert Familie Beekhuizen een speciaal tarief. Neem daarom gerust (en vrijblijvend) contact met ons op, voor een aantrekkelijk aanbod op maat.

Besteed alles uit

We geven een eerlijk waardeadvies, vertellen welke formaliteiten voor de verkoop van je huis van belang zijn en welke verkoopmarketing het beste inspeelt op het zoekgedrag van potentiële kopers. We zorgen ervoor dat de woning optimaal gepresenteerd wordt en we begeleiden je van de eerste kennismaking en de onderhandelingen tot en met de juridische en financiële afwikkeling. En ook na deze laatste afwikkeling blijft onze deur gewoon voor je open staan.

Interesse?

Ben je benieuwd wat we kunnen betekenen of wil je meer informatie over het verkopen van je woning? Bel of mail ons gerust, dan maken we een persoonlijke en vrijblijvende afspraak.

De liefde voor het vak zit in onze genen

Bijna 25 jaar geleden startte onze moeder, schoonmoeder en tante Heleen van Vessem – Beekhuizen als een van de eerste vrouwelijke makelaars met het succesvol verkopen van huizen in de Betuwe. Wij leerden al op jonge leeftijd de kneepjes van het makelaarsvak. Als geboren en getogen Betuwers zetten wij het succes van Heleen Beekhuizen Makelaardij voort als familiebedrijf, onder de naam Familie Beekhuizen. Dankzij onze familieband én onze gedeelde liefde voor het vak vormen we een sterk team. Onze inzet en deskundigheid zijn dan ook tot ver buiten ons werkgebied bekend.