'Vlot, Soepel en Spontaan'

‘Het contact verliep vlot, soepel en spontaan!! Alle medewerkers zijn even vriendelijk en proberen je zo spoedig mogelijk te helpen en waar nodig verwijzen ze je door naar de juiste persoon. Mochten wij ooit nog eens gaan verhuizen gaan wij zeker weer voor deze makelaar. Wij zullen Familie Beekhuizen zeker aanraden bij andere’ – Mevr. Visscher, 21 november 2017

'Dikke vette aanrader'

'Verstand van zaken , communicatie op hoog niveau , naar tevredenheid zaken gedaan! Dikke vette aanrader, Familie Beekhuizen als makelaar, zijn geweldige mensen en werken perfect samen!' - Dhr. Koehein, 8 november 2017

'Contact met de makelaar was vriendelijk en soepel. Ze zijn erg begaan met de klant en geduldig. Advies en deskundigheid was professioneel en persoonlijk. Je bent hier in goede handen.' - Funda gebruiker, 6 november 2017

'Een makelaar met veel kennis van de regio'

Een Aanbeveling

'Dit is een makelaar met veel kennis van de regio. Wij hebben bewust voor dit kantoor gekozen omdat wij geen doorsnee woning hadden om te verkopen. Mede door de geweldige presentatie van de woning en het enthousiasme van de makelaar tijdens de bezichtigingen is de woning snel verkocht. De contacten waren informeel en verliepen heel prettig. Wij kunnen makelaardij Heleen Beekhuizen zeker aanbevelen!' - Dhr. Vis, 25 oktober 2017

'Uitstekende Ervaring'

‘Eerste contact was via e-mail. Op basis daarvan indicatie van verkoopprijs gekregen, op basis van het feit dat Familie Beekhuizen veel voormalige woningwet woningen verkoopt in Maurik en omgeving. Daarna afspraak gemaakt en total inventarisatie gedaan en verkoopprijs vastgesteld. Goed overleg met zowel de makelaar als kantoor m.b.t. fotografie en afspraken voor bezichtiging. Huis binnen 8 dagen verkocht. Verdere afwikkeling is gemoedelijk en snel gegaan. Uitstekende ervaring.’ – Dhr. van Ingen, 11 oktober 2017

'Drie jaar geleden ook ons huis verkocht. Nu weer eenzelfde zeer positieve ervaring. Top ( familie ) team.' - Dhr. de Haas, 5 oktober 2017

'Stop met zoeken'

'Niets dan lof๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Zoek je een makelaar, stop maar met zoeken. Ga naar Familie Beekhuizen. Hebben ons huis verkocht binnen 2 dagen!' - Dhr Adrie van Leeuwen, 29 september 2017

'Zeer professionele en gedegen aanpak'

'Dik tevreden'

'Wij zijn zeer te spreken over Familie Beekhuizen Makelaardij. Prettig contact, fijne mensen, goeie service, zeer professionele en gedegen aanpak, geduldig wanneer dat nodig was, gedreven en actief op de juiste momenten en we hebben veel gelachen. Verder hebben we veel goeie adviezen gekregen, ze hebben er meer uitgehaald dan we gedacht hadden, kortom wij zijn dik tevreden!' - Funda gebruiker, 15 september 2017

Het Beste Resultaat

‘Fijn makelaars kantoor. Stuk voor stuk vriendelijk en toch zakelijk, er wordt goed naar de verkoper en de koper geluisterd en er wordt goed gecommuniceerd met de verkopende partij. In ons geval werd er door ons gekozen voor de juiste prijs en juiste kandidaat, er werd niet door de makelaar aangestuurd op snelle verkoop voor een laag bedrag maar ze gingen echt voor het beste resultaat. We hebben voorlopig niets meer te verkopen. Volgende keer zeker weer contact opnemen met Familie Beekhuizen Makelaardij. De tijd die erin gestoken wordt om te kunnen bezichtigen is zeer klant vriendelijk. Alle medewerkers bedankt!!!’ – Mevr. van Empel, 22 augustus 2017

'Het contact verliep zeer prettig, er wordt met je meegedacht en naar je geluisterd. Je krijgt altijd snel antwoord op vragen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.' - Funda gebruiker, 21 augustus 2017

'Ze gaan met je in gesprek en luisteren naar je.'

Top Service

'Beekhuizen Makelaars heeft een erg goede kijk op de markt en hun aanpak is erg prettig. Ze gaan met je in gesprek, luisteren naar je en maken een goede inschatting van de verkoper en de wensen van de verkoper. De begeleiding is empathisch, correct en ze komen met duidelijke afspraken die nagekomen worden. We hebben het gehele traject aan hun over kunnen laten, een zorg minder. Echt een top service!' - Dhr. Gerrits, 31 juli 2017

'Mijn huis binnen drie dagen verkocht door dit geweldige makelaarskantoor. Zeer professioneel en deskundige makelaars. Ze weten heel goed wat de markt doet en hoe je daar op in moet spelen. Ze zijn erg betrokken bij wat ze doen en je bent zeker niet een van de velen. Ik heb alles als zeer prettig ervaren. Dus zoek je een goede makelaar, dan zou ik zeer zeker voor Heleen Beekhuizen kiezen. Een 10!' - Mevr. van der Lee, 13 juli 2017.

'We kijken met plezier terug op de verkoop van ons huis'

‘Een huis verkopen is best heel spannend. We hadden heel goed contact met onze makelaar, werden goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Ze stonden voor ons klaar wanneer we vragen hadden. Het proces verliep prima, we kijken met plezier terug op de verkoop van ons huis.’ – Funda gebruiker, 26 juni 2017.

'Goede begeleiding gehad'

'Hele fijne makelaar. Goede begeleiding gehad. Staan altijd voor je klaar. Ben er heel goed tevreden over.' - Funda gebruiker, 4 juli 2017.

'Snel en met aandacht verkocht, goede terugkoppeling, attente back-office, zonder problemen alles geregeld.' - Funda gebruiker, 3 juli 2017.

'Bij elke woning werd advies gegeven over de waarde van eigenschappen, voor nu en in de toekomst'

Een 10!

'Erg fijn, persoonlijk contact met de makelaar. Begonnen met het opstellen van een profielschets met wensen om gericht te kunnen zoeken. Goede begeleiding bij de vijf bezichtigingen die ik uiteindelijk heb gedaan. Bij elke woning werd advies gegeven over welke waarde aan welke elementen/eigenschappen kan worden gegeven, voor nu en in de toekomst. Uiteraard niet onbelangrijk om een inschatting te maken van wat je voor je geld krijgt. Ben erg blij met het gekochte appartement en de begeleiding rond de aankoop.' - Funda gebruiker, 5 mei 2017.