Realistisch niet opdringerig team

We zijn fantastisch begeleid door Mace ze is deskundig betrokken en Realistisch niet opdringerig team.

'Dikke vette aanrader'

Alles super! Van begin tot eind! Heleen Beekhuizen Makelaardij met alle medewerkers: Van ganser harte bedankt! De heer Souren 19 februari 2020

Wij zijn uitermate tevreden over deze makelaar! Een dikke 10 voor de deskundigheid, bereikbaarheid en communicatie etc!

'Een makelaar met veel kennis van de regio'

Een Aanbeveling

Het contact met de makelaar is prima, goed bereikbaar (ook 's avonds), reageert snel en adequaat. Prettige communicatie, zeer goede kijk op de markt en waarde van panden. Vlot en efficiënt in onderhandelingen en hij doet echt moeite en is zeer pro actief / creatief om de woning te verkopen.

'Uitstekende Ervaring'

Wij hadden een fijne makelaar in wie wij het vertrouwen hadden. Ze luisterde goed naar onze wensen en op deze manier voelde het voor ons goed. We werden met al onze vragen en/of opmerkingen geholpen. Een goede service dus en fijn, laagdrempelig contact. Wij zijn super blij met onze keuze!

Het fantastische team van Familie Beekhuizen heeft de verkoop van ons familiehuis uitstekend behartigd. Met dank aan de fotograaf voor de mooie presentatie, de office manager voor de prettige communicatie en de makelaars voor hun kennis en inzet. Wij wensen dan ook de nieuwe bewoners veel woonplezier!

'Stop met zoeken'

Leuk en gezellige familiebedrijf. Er word snel gereageerd op alle vragen die je hebt. Snelle afhandeling, goede service

'Zeer professionele en gedegen aanpak'

'Dik tevreden'

Zeer deskundig en betrouwbaar. Makelaar Jeroen nam ruim de tijd voor ons. Grote marktkennis. Zeer actief om onze woning onder de aandacht te brengen. Kortom, wij kunnen deze makelaar echt aanbevelen. Familie Boiten

Het Beste Resultaat

Alle contacten zijn goed verlopen. Zowel de communicatie rond de foto reportage en de film (drone), als de eerste en latere contacten waren prima. Betrouwbaar en degelijk en met kennis van zaken kenmerkt dit bedrijf.! Ik zou zeker weer voor makelaardij Beekhuizen kiezen en ook aan anderen dit adviseren, indien dit mij gevraagd wordt.

Alles goed geregeld,veel contact gehad met de makelaar,veel geduld. Mooie foto,s van ons huis gemaakt. Alles voorspoedig verlopen. Ook het huis wat wij via Beekhuizen hebben gekocht is allemaal snel gegaan. Zeker aan te bevelen.

'Ze gaan met je in gesprek en luisteren naar je.'

Top Service

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar. Alles werd netjes op tijd geregeld en we werden goed op de hoogte gehouden. Daarnaast werd ons eerlijk de plus- en minpunten van het huis en de markt verteld, waardoor we geen verkeerde verwachtingen hadden.

Zeer plezierig en zakelijk contact met de familie Beekhuizen. Extra vermelding voor onze makelaar Jeroen, terzake kundig en zeer punctueel. Moet ook worden gezegd van Celine, onze vraagbaak op kantoor. Al met al een fijne ervaring.

'We kijken met plezier terug op de verkoop van ons huis'

Makelaar Mace Dolron is echt geweldig. Ze heeft veel verstand van huizen en weet de perfecte match te maken tussen koper en huis te realiseren. Daarnaast is zij zeer servicegericht en helpt de verkopers ook goed met wat moet gebeuren.

'Goede begeleiding gehad'

'Hele fijne makelaar. Goede begeleiding gehad. Staan altijd voor je klaar. Ben er heel goed tevreden over.'

Het was voor ons de eerste keer dat we ons huis gingen verkopen. We kregen goed advies veel tips, communicatie was goed. We zijn dik tevreden.

'Bij elke woning werd advies gegeven over de waarde van eigenschappen, voor nu en in de toekomst'

Een 10!

Er is een heel goede verkoopprocedure geweest. Een goede begeleiding geeft altijd vertrouwen. Dat was hier zeer zeker aan de orde. In deze "gewilde" markt is naar mijn mening de juiste strategie gekozen. De verkoop was dan ook binnen ruim maand afgerond. Daarna komt nog de afwikkeling. Daarbij is ook door de makelaar goede hulp verleend. Kortom: goede dienstverlening van de makelaar staat bij dit kantoor zeer hoog aangeschreven.