Op zoek naar een nieuw 'thuis'?
Wij ondersteunen je graag in het aankoopproces.

De aankoop van een huis

Aankoopbegeleiding

We begeleiden niet alleen mensen die hun woning willen verkopen, ook bij de aankoop van je nieuwe ‘thuis’ helpen wij graag. Zoeken, beoordelen, onderhandelen: met onze ruime kennis over de woningmarkt in de Betuwe helpen we je graag door het complexe proces.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we altijd in te spelen op de actuele markt. Momenteel is de huizenmarkt volop in beweging. Huizen worden al verkocht voordat je de woning zelfs maar hebt kunnen bezichtigen. Juist daarom is het belangrijk om volop met het traject bezig te zijn.

Wat kunnen wij voor je doen tijdens je zoektocht?

☑️ Waardebepaling: Wat is de juiste waarde en biedprijs?
☑️ Onderhandelen: Welke aanpak geeft het beste resultaat?
☑️ Afhandeling: Wat moet in jouw belang worden opgenomen in de koopakte?
☑️ Controle: Gaat de voortgang zoals afgesproken?
☑️ Oplevering: De laatste stap bij de aankoop.

Op zoek naar een nieuw thuis

Bij Familie Beekhuizen stellen we jouw wensen centraal, omdat we willen dat je huis een thuis wordt. Want ook wij weten hoe heerlijk het is om in de hectiek en snelheid van alledag een vertrouwd rustpunt te hebben in het leven. Wij zijn er voor je om dit thuis te vinden. Samen kijken we naar wat je belangrijk vindt en zoekt in je nieuwe woning. Deze wensen vertalen we naar het juiste huis, maar we kijken ook kritisch naar de prijs, de bestemmingsplannen en naar de technische- en omgevingsfactoren. Bij een match zullen we samen de woning bezichtigen. Daarna bespreken we je wensen opnieuw en starten we al dan niet het aankoopproces.

Interesse?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust voor het maken van een persoonlijke, vrijblijvende afspraak. Je bent van harte welkom!