Terug naar nieuwbouwoverzicht

Ravenswaaij – De Nieuwe Zandekkers fase 2 grondgebonden woningen

VERKOCHT

De ideale woning voor de een en of tweepersoons huishoudens.

Nu de mogelijkheid om gelijkvloers te gaan wonen met een eigen tuin van circa 25 m2!

Locatie:
In een rustige leefomgeving, omringd door prachtige natuur in de vorm van rivier de Lek, het Betuwse landschap en de vele authentieke boomgaarden, treft u project De nieuwe Zandekkers aan. Het project is gelegen in het fraaie dorp Ravenswaaij en grenst aan het buitengebied. Op korte afstand bevinden zich middelgrote steden Culemborg en Tiel en de mooie, historische plaatsen Wijk bij Duurstede en Beusichem.

Indeling:
Via een gezamenlijke ingang komt u in de traphal waar uw voordeur is. Vervolgens komt u in de entree waar ook het toilet en de meterkast zich bevinden.
Dan heeft u de woonkamer met open keuken. Achter in de woning bevindt zich een berging die toegang geeft naar de achtertuin. Daarnaast de slaapkamer met toegang naar de doucheruimte.

Omdat iedereen zijn eigen ideeën en wensen heeft over wonen, kunt u zelf de keuze maken voor de keuken en het sanitair en tegelwerk. Dat is wonen, zoals u het wenst!

Gasloos wonen in Ravenswaaij:
Naast het feit dat er vanuit de overheid is besloten om woningen van het gas af te halen, hebben steeds meer mensen de wens om hun droomwoning gasloos te bouwen. Gasloos bouwen heeft diverse voordelen. Zo voldoet een woning aan de nieuwste eisen op het gebied van energieverbruik en comfort.
De woningen zullen worden verwarmd door infra rood warmtepanelen.

Voordelen gasloze woning:
Goed voor het milieu: Bij een woning zonder gas, worden er geen fossiele brandstoffen verbrand die zorgen voor de uitstoot van koolstofdioxide (CO2). Dit draagt bij aan de opwarming van de aarde. Daarnaast raken fossiele brandstoffen zoals aardgas langzaam maar zeker op.
Veiliger: Zonder gasaansluiting kan er geen gasexplosie ontstaan. Tevens wordt de kans op koolmonoxidevergiftiging voorkomen.
Waardebehoud en verkoopbaarheid woning: Wonen zonder gas is de toekomst. Om hier nu al op in te spelen, wordt voorkomen dat de woning later omgebouwd moet worden. Bij verkoop van de woning in de toekomst, zal de nieuwe koper immers verlangen dat de woning gasloos is gebouwd.
Groen energielabel: De woning is voorzien van energielabel A.

Kenmerken:
Woonoppervlakte circa 57 m2 GBO
Wooninhoud circa 222 – 233 m3
Berging in achtertuin van circa 5 m2
Eigen achterom
Tuin is circa 25 m2

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.