Terug naar nieuwbouwoverzicht

Ravenswaaij – De nieuwe Zandekkers fase 2

GEHEEL VERKOCHT!!

DE LAATSTE WONING BOUWNUMMER 2 TE KOOP MET UITBOUW VAN 2,4M!! EN EEN STENEN GARAGE.

WEES ER SNEL BIJ OM NOG GEBRUIK TE KUNNEN MAKEN VAN DIVERSE OPTIES!!

In een rustige leefomgeving, omringd door prachtige natuur in de vorm van rivier de Lek, het Betuwse landschap en de vele authentieke boomgaarden, treft u project De nieuwe Zandekkers aan. Het project is gelegen in het fraaie dorp Ravenswaaij en grenst aan het buitengebied. Op korte afstand bevinden zich middelgrote steden Culemborg en Tiel en de mooie, historische plaatsen Wijk bij Duurstede en Beusichem.

Gasloos wonen in Ravenswaaij
Naast het feit dat er vanuit de overheid is besloten om woningen van het gas af te halen, hebben steeds meer mensen de wens om hun droomwoning gasloos te bouwen.
Gasloos bouwen heeft diverse voordelen. Zo voldoet een woning aan de nieuwste eisen op het gebied van energieverbruik en comfort.
Alle woningen in de tweede fase van project De nieuwe Zandekkers worden gasloos gebouwd en de meeste woningen voorzien van een warmtepomp, behalve de beneden- bovenwoningen.

Goed voor het milieu: Bij een woning zonder gas, worden er geen fossiele brandstoffen verbrand die zorgen voor de uitstoot van koolstofdioxide (CO2). Dit draagt bij aan de opwarming van de aarde. Daarnaast raken fossiele brandsto en zoals aardgas langzaam maar zeker op.
Veiliger: Zonder gasaansluiting kan er geen gasexplosie ontstaan. Tevens wordt de kans op koolmonoxidevergiftiging voorkomen.

Talrijke mogelijkheden
Omdat iedereen zijn eigen ideeën en wensen heeft over wonen, is er rekening gehouden met een diversiteit aan woningtypen en een groot aanbod aan opties en uitbreidingsmogelijkheden. U kunt uw woning samenstellen aan uw persoonlijke woonwensen om er helemaal uw droomhuis van te maken. Dat is wonen, zoals u het wenst!
De bouw is reeds in volle gang, dus de opties zullen per geval bekeken worden wat nog mogelijk is.

Bijzonder tussenwoning

€ 234.500,-

Hoekwoning zonder garage

€ 239.500,-

Tussenwoning

€ 224.500,-

Hoekwoning met garage

€ 269.500,-

2-1 kapwoning met garage

€ 349.500,-

Vrijstaand met garage

€ 449.500,-

Vrijstaand met dubbele berging

€ 395.000,-

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.