Terug naar nieuwbouwoverzicht

Ravenswaaij – De nieuwe Zandekkers fase 2

DE LECK 1 TE RAVENSWAAIJ

BOUWNUMMER 2 TE KOOP MET UITBOUW ACHTER VAN 2,4M!! EN EEN STENEN GARAGE.

OPLEVERING VERWACHT MEDIO Q3 2020.

In een rustige leefomgeving, omringd door prachtige natuur in de vorm van rivier de Lek, het Betuwse landschap en de vele authentieke boomgaarden, treft u project De nieuwe Zandekkers aan. Het project is gelegen in het fraaie dorp Ravenswaaij en grenst aan het buitengebied. Op korte afstand bevinden zich middelgrote steden Culemborg en Tiel en de mooie, historische plaatsen Wijk bij Duurstede en Beusichem.

Gasloos wonen in Ravenswaaij
Naast het feit dat er vanuit de overheid is besloten om woningen van het gas af te halen, hebben steeds meer mensen de wens om hun droomwoning gasloos te bouwen.
Gasloos bouwen heeft diverse voordelen. Zo voldoet een woning aan de nieuwste eisen op het gebied van energieverbruik en comfort.
Alle woningen in de tweede fase van project De nieuwe Zandekkers worden gasloos gebouwd en de meeste woningen voorzien van een warmtepomp, behalve de beneden- bovenwoningen.

Goed voor het milieu: Bij een woning zonder gas, worden er geen fossiele brandstoffen verbrand die zorgen voor de uitstoot van koolstofdioxide (CO2). Dit draagt bij aan de opwarming van de aarde. Daarnaast raken fossiele brandsto en zoals aardgas langzaam maar zeker op.
Veiliger: Zonder gasaansluiting kan er geen gasexplosie ontstaan. Tevens wordt de kans op koolmonoxidevergiftiging voorkomen.

Omdat iedereen zijn eigen ideeën en wensen heeft over wonen, is er rekening gehouden met een diversiteit aan woningtypen.

Volgende opties zijn inbegrepen:
Uitbouw 2,4m achterzijde
Stenen garage ipv houten berging
Zonnepanelen 6 stuks
Bovenlichten binnendeurkozijnen vervallen begane grond en eerste verdieping
Vorstvrije buitenkraan
Verplaatsen haag bij garage van links naar rechts van de oprit.

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.