Terug naar nieuwbouwoverzicht

Maurik – ’t Eiland – Oosterweyden

NOG MAAR ENKELE WONINGEN TE KOOP! PRIJZEN VANAF 245.000!

START BOUW VANAF APRIL 2019.

Neem contact met ons op voor de beschikbare woningen…

Fase Eiland Oost 3
In fase Eiland Oost 3 worden 37 woningen in diverse typen gerealiseerd. Van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en royale vrijstaande woningen aan de zuidrand van het eiland.

Fase Eiland Oost 4
Centraal gelegen op het eiland rondom een groene zone komen 20 rij- en hoekwoningen in diverse varianten. Bekijk de schetsen van de verschillende woningtypen.

Oosterweyden, ´Maurik’s mooiste buiten’ verrijst op een prachtige landelijke plek. Oosterweyden biedt een ruim opgezette, waterrijke woonomgeving. Door de nabijheid van de brede school en meerdere speelplekken in de wijk wordt Oosterweyden ook een ideale plek voor kinderen! Buiten leven in een prachtige woonwijk is hier mogelijk. In Oosterweyden komt een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen, in zowel de koop- als de huursector. Iedereen is welkom in Oosterweyden!

't Eiland type A

€ 190.000,-

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.