Terug naar nieuwbouwoverzicht

Maurik – Eiland Oost 5: ’t Hof van Oosterweyden

Nieuw in de verkoop!

Inschrijving start 23 december en sluit 6 januari 2021.

MET OPTIE VOOR LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN!!!

Prijzen
Variëren van € 389.500 – € 485.000.

Gasloos
In deze nieuwe fase komen 6 royale woningen: tweekappers en vrijstaande woningen aan de noordrand van het eiland. De woningen worden gasloos uitgevoerd en krijgen een warmtepomp voor warm water en verwarming van de woning. De woningen beschikken over diverse opties, zoals een levensloopbestendige indeling, zodat je helemaal jouw ideale huis kunt creëren.

De bouwnummers zijn 545 t/m 550.

Heeft u interesse in deze royale woningen neem dan contact met ons op, of mail naar ap@familiebeekhuizen.nl. Wij mailen u dan de info en een inschrijfformulier.

Tweekapper Kanteel/Poortwachter

€ 389.500,-

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.