Terug naar nieuwbouwoverzicht

Maurik – Eiland Oost 5: ’t Hof van Oosterweyden

Donderdag 25 april start de verkoop van fase Eiland Oost 5: ’t Hof van Oosterweyden. Noteer de datum alvast in je agenda!

Locatie: Eetcafé Hier is ‘t, Buitenweg 15 in Maurik van 19:00 tot 20:00 uur

Prijzen
Zijn nog niet beschikbaar.

Gasloos
In deze nieuwe fase komen 21 royale woningen: tweekappers en vrijstaande woningen aan de noordrand van het eiland. De woningen worden gasloos uitgevoerd en krijgen een warmtepomp voor warm water en verwarming van de woning. De woningen beschikken over diverse opties, zoals een levensloopbestendige indeling, zodat je helemaal jouw ideale huis kunt creëren.

Wilt u op de hoogte gehouden worden of heeft u interesse in deze royale woningen, mail dan naar ap@familiebeekhuizen.nl. Zodra er dan meer informatie voorhanden is wordt u daarvan op de hoogte gehouden.

Tweekapper Donjon

€ 999,-

Tweekapper Kanteel

€ 999,-

Vrijstaande woning Poortwachter

€ 999,-

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.