Terug naar nieuwbouwoverzicht

Est – Molenstraat

Royaal wonen in een landelijke omgeving op een kavel van bijna 700M2!

Est is een karakteristiek dorp in de gemeente West-Betuwe. Het dorp ligt vlakbij de A15 richting Tiel en Gorinchem. Via de A15 heeft Est een prima verbinding met de A2 richting Utrecht en Den Bosch. Station Geldermalsen ligt op ongeveer 5 minuten van Est en biedt een treinverbinding met Utrecht, Gorinchem en Den Bosch.

In het dorp zijn diverse voorzieningen zoals een basisschool, winkel, buurthuis en diverse verenigingen. In het naastgelegen dorp Geldermalsen kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen met wel vijf supermarkten en een ruim winkelaanbod.

Deze twee vrijstaande woningen zijn gelegen op royale kavels met de tuin op het zuiden. Hier is het lekker genieten van het vrije uitzicht over de weilanden rond Est. Een unieke woonlocatie aan de rand van het dorp. De woningen beschikken over een vrijstaande geïsoleerde garage en voldoende parkeerruimte.

Vrijstaand

€ 675.000,-

Vrijstaand 2, 4185 Est € 675.000,-
Vrijstaand 1, 4185 Est € 685.000,-

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.