Terug naar nieuwbouwoverzicht

Beusichem – Hooghendijck Bloemenrijk

NIEUW IN DE VERKOOP FASE 4 HOOGHENDIJCK

Wij nodigen u van harte uit voor de officiële start verkoop van nieuwbouwplan Hooghendijck Fase 4, te Beusichem:

DATUM:
Donderdag 27 juni a.s.

TIJD:
19:00 tot 20:30 uur

LOCATIE:
Bouwterrein Hooghendijck
T.h.v. De Roskam
Beusichem

Dit nieuwbouwplan wordt ontwikkeld door VARIO Ontwikkeling bv en Looye Projecten. De nieuwe fase bestaat uit een gevarieerd aanbod van diverse woningtypes, van royale vrijstaande woningen tot eengezinswoningen. De architectuur in het plan kent allerlei variaties in steenkleur en woningtype, wat zorgt voor veel diversiteit in de straten. Fase 4 wordt gerealiseerd op een fraaie locatie, aan de rand van het dorp Beusichem vlakbij de Lekdijk.

*Let op: onderstaande afbeeldingen zijn slechts impressies en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Fase 4 bestaat uit 39 woningen waaronder:
Vrijstaande woningen
Twee-onder-één-kapwoningen
Hoekwoningen
Tussenwoningen
Levensloopbestendige woningen

Fase 4 is de laatste fase van plan Hooghendijck. Laat u tijdens de start verkoop informeren over de nieuwe woningen en de mogelijkheden. De prijslijst wordt tijdens de start verkoop bekend gemaakt. Ook ligt de nieuwe brochure voor u klaar. U kunt zich vanaf de start verkoop op 27 juni a.s. inschrijven via de website. U krijgt ruim voldoende tijd om uw voorkeur(en) aan ons kenbaar te maken. Na afloop van de inschrijftermijn zullen de woningen worden toegewezen.

Vanaf 20 juni a.s. is het complete woningaanbod alvast te bekijken op de website van plan Hooghendijck www.woneninbeusichem.nl.

Graag tot 27 juni, u bent van harte welkom!

Plan Hooghendijck

Wonen in Hooghendijck, dat is pas thuiskomen. Dit nieuwbouwproject aan de rand van Beusichem straalt rust en ruimte uit. In deze groenrijke omgeving worden er circa 110 woningen gerealiseerd. Het plan heeft een dorpse architectuur die past bij de sfeer van Beusichem. De kleinschaligheid en variëteit in de nieuwbouw zorgen voor het aantrekkelijke dorpse karakter. De verkoop van de vorige fases zijn erg succesvol geweest. Binnen een korte periode waren alle woningen verkocht en is er gestart met de bouw van de woningen.

Wonen in het hart van de Betuwe
Beusichem is een echt Betuws dorp. Er worden jaarlijks diverse activiteiten op het gezellige en knusse marktplein georganiseerd. Bovendien is er een compleet aanbod aan winkels, sportverenigingen en supermarkten. In de zomer kun je heerlijk genieten van een lekkere borrelplank met een ijskoud drankje op het terras van het Heerenlogement.

De nieuwe wijk straalt rust en ruimte uit. Je kunt hier genieten van de dorpse sferen van Beusichem en genieten van de natuurlijke en groenrijke omgeving. Het recreatiegebied (de Meent) wordt dagelijks bezocht door hardlopers en wandelaars. ’s Zomers is het een mooi gebied om te zwemmen en te zonnen. Met de veerpont over de Lek kunt u oversteken richting Wijk bij Duurstede en Utrecht.
Kortom Beusichem is een dorp met veel diversiteit en er zijn voldoende faciliteiten voor jong en oud. Een woonomgeving om trots op te zijn!

KWALITEIT EN AFBOUW
De woningen in plan Hooghendijck zijn ontwikkeld om je een optimaal woongenot te bieden tegen een gunstige prijs. Het volledige afwerkingsniveau is in de technische omschrijving opgenomen, die onder- deel uitmaakt van de verkoopstukken die je bij de makelaar kunt krijgen.

ENERGIEZUINIG
Iedere woning levert een hoge energieprestatie conform de huidige regelgeving. Voor alle woningen geldt dat de gevels, vloeren en daken over een hoge isolatiewaarde beschikken.

OPLEVERING
De woning wordt opgeleverd inclusief afwerkvloeren, wand- en vloertegels en sanitair. Hiervoor is een stelpost opgenomen.

WONINGBORG GARANTIE
De aannemer is aangesloten bij Woningborg. Uw woning wordt dan ook gerealiseerd onder de strenge normen en voorwaarden van de ‘Woning-
borg Garantie- en Waarborgregeling’ en bevat bovenal een afbouwzekerheid.

SITUATIE
De nummers bij de woningen zijn bouwnummers. De huisnummers worden tijdig voor de oplevering bekend gemaakt. Aan getekende openbare voorzieningen en bestaande of geplande beplanting buiten de erfgrenzen kunnen geen rechten worden ontleend, tenzij in de technische omschrijving anders wordt vermeld.

KOPERSBEGELEIDING
Wij hechten veel belang aan een goede begeleiding. De kopersbegeleider wordt voor jou het vertrouwde gezicht. Hij of zij loodst je soepel door het bouwproces heen en ontvangt je graag persoonlijk op kantoor om de bijzonderheden van jouw woning met je door te nemen. Door goed te luisteren kunnen we inspelen op je persoonlijke wensen voor de woning. Gedurende de bouwperiode ontvang je van ons geregeld nieuwsbrieven over de status van uw nieuwbouwwoning. Op de kijkdagen ben je van harte welkom op de bouwplaats.
We zien je graag tegemoet.

BROCHURE
De brochure die u nog kunt downloaden is van het vorige deelplan. Heeft u een idee van wat er al gebouwd is of gaat worden. Ook de impressies zijn van het vorige deelplan. Zodra de nieuwe brochure beschikbaar komt, kunt u die hier downloaden.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.