Oost, West, Betuwe best!

Familieverhaal

Een familiebedrijf

In 1993 startte onze moeder, schoonmoeder en tante Heleen van Vessem – Beekhuizen als een van de eerste vrouwelijke makelaars vol inzet en overgave haar eigen makelaarskantoor. En met succes; het kantoor kan niet meer worden weggedacht uit de Betuwe. Haar hart voor de zaak, haar enthousiasme voor het vak en haar persoonlijke inzet kenmerken het bedrijf al 27 jaar. Het makelaarsvak werd ons met de paplepel ingegoten, dus na het overlijden van Heleen in 2008, zetten wij als geboren en getogen Betuwers het succes van haar ‘Heleen Beekhuizen Makelaardij’ al jaren met trots voort als familiebedrijf. Daarom noemen we ons vanaf nu ‘Familie Beekhuizen’. Dankzij onze familieband én onze gedeelde liefde voor het vak vormen we een sterk en hecht team. Onze inzet en deskundigheid zijn dan ook tot ver buiten ons werkgebied bekend.

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

  • Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
  • Geen poespas maar een helder advies;
  • Volledige inzet voor optimaal resultaat.

Een sterke familieonderneming

Wij worden nog dagelijks geïnspireerd door de inzet en het enthousiasme van onze moeder, schoonmoeder en tante. Omdat we houden van het vak én van de Betuwe, en omdat geen dag hetzelfde is, hopen we je ook de komende 25 jaar te kunnen helpen met je woonwensen.

We horen graag je verwachtingen. Wat vind je belangrijk en hoe kunnen wij daar het beste in voorzien? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor.

Familiewaarden

Wij geloven in beloven:

• Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
• Geen poespas maar een helder advies;
• Volledige inzet voor optimaal resultaat.