Mace Dolron

Nieuw bij de familie.

Mace Dolron is bevlogen en enthousiast. Probeert elke dag om te bereiken en te delen. Met haar enthousiasme en kennis neemt zij je mee naar oplossingen en doelen. Dit op kantoor of aan de koffietafel.

 

Familie Beekhuizen introduceert Settle

Familie Beekhuizen lanceert ‘dating-app’ voor huizen Aan de vooravond van de NVM Open Huizen Dag lanceert Familie Beekhuizen een app waarmee gebruikers eenvoudig door het huizenaanbod kunnen ‘swipen’. Swipen Sinds vandaag is de app Settle te downloaden. Deze app is vergelijkbaar met een dating-app, maar in plaats van personen krijg je huizen te zien, met […]

Lachebekjes

Komende weken zul je ons extra vaak tegenkomen in de Betuwe! Want als geen ander begrijpen wij: nieuwe levensfases vragen om nieuwe woningen! We verkopen je huidige woning met het beste resultaat of vinden je ideale (t)huis! En als je nu besluit die stap te maken, dan ben je nog ruim op tijd voor de […]