Lachebekjes

Komende weken zul je ons extra vaak tegenkomen in de Betuwe! Want als geen ander begrijpen wij: nieuwe levensfases vragen om nieuwe woningen! We verkopen je huidige woning met het beste resultaat of vinden je ideale (t)huis! En als je nu besluit die stap te maken, dan ben je nog ruim op tijd voor de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 oktober. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis waardebepaling… En appen naar Jeroen (06-44865213) mag natuurlijk ook 😉

Suus

Suzan Kuijpers, onze gezellige en perfectionistische kandidaat-makelaar, is eind vorig jaar gestopt. Niet omdat ze het niet meer leuk vond, maar omdat omdat ze alle tijd bij haar kind wil zijn. Alle tijd die haar nog gegeven is. Henriëtte omschrijft hieronder over de onrechtvaardige kant van het leven:  Suus. De vrijdag voor Kerst. Ik ben […]