Lachebekjes

Komende weken zul je ons extra vaak tegenkomen in de Betuwe! Want als geen ander begrijpen wij: nieuwe levensfases vragen om nieuwe woningen! We verkopen je huidige woning met het beste resultaat of vinden je ideale (t)huis! En als je nu besluit die stap te maken, dan ben je nog ruim op tijd voor de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 oktober. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis waardebepaling… En appen naar Jeroen (06-44865213) mag natuurlijk ook 😉

Familie Beekhuizen introduceert Settle

Familie Beekhuizen lanceert ‘dating-app’ voor huizen Aan de vooravond van de NVM Open Huizen Dag lanceert Familie Beekhuizen een app waarmee gebruikers eenvoudig door het huizenaanbod kunnen ‘swipen’. Swipen Sinds vandaag is de app Settle te downloaden. Deze app is vergelijkbaar met een dating-app, maar in plaats van personen krijg je huizen te zien, met […]

Familiefeestje

We durven het bijna niet hardop te zeggen, maar wat een bril-jan-te eerste Familiedag! Niet alleen met het weer hebben we het getroffen afgelopen zaterdag, ook met alle enthousiaste deelnemers aan onze speciale Open Huizen Dag en iedereen die is komen opdagen om te proosten op ons 25-jarig jubileum. Heel veel dank ook voor alle […]