Suus

Suzan Kuijpers, onze gezellige en perfectionistische kandidaat-makelaar, is eind vorig jaar gestopt. Niet omdat ze het niet meer leuk vond, maar omdat omdat ze alle tijd bij haar kind wil zijn. Alle tijd die haar nog gegeven is. Henriëtte omschrijft hieronder over de onrechtvaardige kant van het leven: 
Suus.
De vrijdag voor Kerst. Ik ben onderweg om inkopen te doen voor familie en vrienden. En dan gaat de telefoon: ‘Henriëtte, het is niet goed.’
‘Wat is niet goed?’
‘Ik, ik ben ziek…Ik ben gisteren door de scan geweest en het is niet goed.’
‘Maar wat dan?’
‘Ik heb een tumor in mijn borst.’
Het valt stil. Gedachten schieten door mijn hoofd. Onze vader die er middenin zit, onze moeder die overleden is aan kanker. En nu weer. Een jonge moeder van nog geen 28 jaar. Dit komt hard binnen. Nog geen 28 jaar.
‘Vanmiddag krijg ik te horen of het is uitgezaaid.’ Een stilte. ‘Dan is het niet meer te genezen.’
Tranen druppelen langs mijn gezicht. Dit kan niet. Dit mag niet! Ik moet gaan zitten. We staren in stilte. Het hele team is in shock. We hadden ons nog zo voorgenomen om één Kerst niet aan kanker te denken.
Acht maanden later, zit ik op de bank met een glas wijn. Pas nu kan ik het opschrijven. Het was uitgezaaid. Onze Suus kreeg een doodvonnis. Maar ze vecht elke dag om sterker en beter te worden. Want als er iemand altijd positief, moedig en krachtig is, dan is het Suus. Onze Suus. Haar lichaam heeft de chemo- en immunotherapie goed opgepakt. Werken kan niet meer en dat mag ook niet, want ze moet elke dag genieten van alle momenten met haar kleine man en genieten van alle dierbare momenten in het soms zo onrechtvaardige leven.
Suus, bedankt voor de warmte die je ons hebt gebracht. We zijn waanzinnig trots op zo’n sterke vrouw. In gedachten ben je bij ons. En wij bij jou.

Lachebekjes

Komende weken zul je ons extra vaak tegenkomen in de Betuwe! Want als geen ander begrijpen wij: nieuwe levensfases vragen om nieuwe woningen! We verkopen je huidige woning met het beste resultaat of vinden je ideale (t)huis! En als je nu besluit die stap te maken, dan ben je nog ruim op tijd voor de […]

Familiefeestje

We durven het bijna niet hardop te zeggen, maar wat een bril-jan-te eerste Familiedag! Niet alleen met het weer hebben we het getroffen afgelopen zaterdag, ook met alle enthousiaste deelnemers aan onze speciale Open Huizen Dag en iedereen die is komen opdagen om te proosten op ons 25-jarig jubileum. Heel veel dank ook voor alle […]