Familiefeestje

We durven het bijna niet hardop te zeggen, maar wat een bril-jan-te eerste Familiedag! Niet alleen met het weer hebben we het getroffen afgelopen zaterdag, ook met alle enthousiaste deelnemers aan onze speciale Open Huizen Dag en iedereen die is komen opdagen om te proosten op ons 25-jarig jubileum. Heel veel dank ook voor alle mooie en lieve cadeaus… Jullie hebben ons doen stralen.

Dus wat ons betreft: tot op de volgende Familiedag!

Suus

Suzan Kuijpers, onze gezellige en perfectionistische kandidaat-makelaar, is eind vorig jaar gestopt. Niet omdat ze het niet meer leuk vond, maar omdat omdat ze alle tijd bij haar kind wil zijn. Alle tijd die haar nog gegeven is. Henriëtte omschrijft hieronder over de onrechtvaardige kant van het leven:  Suus. De vrijdag voor Kerst. Ik ben […]

De Stille Kracht

Vaak wordt Heleen door ons in de schijnwerpers gezet, als ‘mater familias’, de oprichtster van onze makelaardij. Maar laten we vooral niet vergeten dat Familie Beekhuizen al 25 jaar kan rekenen op de stevige en onmisbare support van Frans (van Vessem), haar echtgenoot. Nog steeds is hij zeer betrokken, maar zoals altijd, op de achtergrond. […]